imagini de la accidentul mortal de pe centura avrigului. trei oameni și-au pierdut viața (video)

Trei oameni au murit, vineri, într-un grav accident de circulație produs pe DN1 pe Centura Avrigului. 

Citește și: Victimele accidentului de pe Centura Avrig

Accidentul înfiorător de pe Centura Avrigului s-a produs în urma unei explozii la o roată a unui autocamion. Ulterior, vehiculul a intrat în coliziune cu un autoturism, fiind proiectat de pe viaduct în apropierea terasamentului căii ferate. 

imagini de la accidentul mortal de pe centura avrigului. trei oameni și-au pierdut viața (video) imagini de la accidentul mortal de pe centura avrigului. trei oameni și-au pierdut viața (video)

În urma impactului puternic, șoferul autocamionului a decedat. De asemenea, două persoane din autoturism și-au pierdut viața. 

Polițiștii rutieri și polițiștii de la transporturi sunt la fața locului și fac cercetări pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs evenimentul rutier. 

imagini de la accidentul mortal de pe centura avrigului. trei oameni și-au pierdut viața (video) imagini de la accidentul mortal de pe centura avrigului. trei oameni și-au pierdut viața (video) imagini de la accidentul mortal de pe centura avrigului. trei oameni și-au pierdut viața (video) imagini de la accidentul mortal de pe centura avrigului. trei oameni și-au pierdut viața (video)

Traficul feroviar este blocat pe magistrala 200 Sibiu – Brașov. Și traficul rutier este, de asemenea, blocat, recomandarea polițiștilor pentru șoferi fiind să utilizeze ca rută ocolitoare orașul Avrig, pentru a ieși/intra pe DN1.

Citește și: Accident grav pe Centura Avrigului. Trei oameni au murit

Ultima oră

Comentariul meu