panică la cisnădie. o handbalistă a leșinat la meci pierdut cu bistrița

În meci contând pentru etapa a 18-a din Liga Națională feminină de handbal, Măgura Cisnădie a pierdut vineri seară pe teren propriu, 22-25 cu Gloria Bistrița Năsăud. 

Echipa calificată în sferturile de finală ale Ligii Europene, Gloria era favorită, s-a impus fără emoții vineri, la Cisnădie și continuă să spere la locul 2, care o poate duce sezonul viitor în Liga Campionilor.

Partida a fost echilibrată doar în primele 8 minute (3-3), apoi Bistrița s-a desprins la 6-3. În minutul 22, în timpul unui atac al celor de la Bistrița, jucătoarea de la Cisnădie, Abed Kader a fost accidentată după ce a fost izbită de o adversară și și-a pierdut cunoștința. Neștiind că este vorba de o accidentare serioasă, jucătoarele din Cisnădie au plecat rapid în atac, însă meciul a fost oprit în momentul în care arbitrii au observat că handbalista era căzută deja de secunde bune pe parchet. La câteva secunde, Abed Kader și-a pierdut cunoștința, însă, Din fericire, după îngrijirile primite ea și-a revenit.  Oaspetele au apăsat pe accelerație și au avut și opt goluri diferență, 16-8 în minutul 27. La pauză, tabela indica 9-16.

În partea secundă, Măgura s-a apărat mult mai bine, dar soarta punctelor era decisă. Pe final, Măgura a reușit să reducă din diferență și a pierdut în final la un scor rezonabil, 22-25.

Cu 18 puncte din tot atâtea meciuri, Cisnădie este pe 8 în Liga Națională, cu doar un punct avans față de locul 11, care duce la barajul de supraviețuire.

Măgura: Rajcic – Galinska 6, Bardac 5, Iskit Caliskan 3, Moldoveanu 2, Jlezi 2, Abed Kader 2, Vasileuskaya 1, Roșu 1, M. Neagu, Kepic, Tătar, Tomescu.

panică la cisnădie. o handbalistă a leșinat la meci pierdut cu bistrița

Ultima oră

Comentariul meu