fc hermannstadt pierde nemeritat în prelungiri la cluj și ratează play-off-ul

FC Hermannstadt a pierdut vineri șansa să intre în play-off, după ce a cedat la Cluj, 0-1 cu CFR. Cu un succes, sibienii  prindeau Top 6, pentru că rezultatele au ajutat-o!

Înaintea ultimei etape a sezonului regular, echipa lui Măldărășanu avea șanse foarte mici de play-off, fiind nevoită să câștige cu CFR Cluj, iar trei dintre cele patru contracandidate să se împiedice.

YouTube video

Farului i-a ajuns un egal la Botoșani, în timp ce Sepsi a câștigat în prelungiri la Ploiești și planetele se aliniaseră. Dacă FC Hermannstadt ar fi câștigat la Cluj, se făcea un clasament în trei cu Farul și Sepsi, iar covăsnenii nu ar fi prins play-off-ul.

Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!

CFR a atacat steril, fără ocazii la poarta lui Căbuz, portar pe care l-a împrumutat la FC Hermannstadt. Sibienii puteau deschide scorul în minutul 35, când Găman a recentrat bine cu capul în fața porții, de unde Muhar a intervenit cu o fracțiune de secundă înaintea lui Bejan. Pe final de repriză, Ianis Stoica trage din unghi greu, puțin pe lângă poartă.

În debutul părții secunde, Căbuz intervine bine la șutul lui Otele. Imediat, Muhar trimite cu capul mingea în poartă după un corner, dar golul este anulat după ce tușierul a indicat că centrarea cu mult efect a lui Deac fusese prin spatele tușei. Clujenii sunt tot mai periculoși, Peter Michael reia cu capul puțin pe lângă.

Descoperă cea mai bună ofertă de pariuri la Superbet

Neguț are o ocazie uriașă în minutul 74, dar trage pe lângă, după o fază lucrată de Jipa. Tot el  țâșnește, ia fața portarului Sava, dar trage în plasa laterală din unghi greu. Sibienii au forțat pe final, au dominat, dar golul a venit în prelungiri în poarta lui Căbuz,  după un șut surprinzător al lui Otele.

FC Hermannstadt va continua în play-out, acolo unde speră să nu aibă emoții cu retrogradarea.

FC Hermannstadt: Căbuz – Butean, Găman, Bejan, Opruț – Balaure (Oroian 79), Murgia, Mino Sota, Ianis Stoica (Jipa 71) – G. Iancu (Neguț 71), Paraschiv (Fonseca 79). Antrenor Marius Măldărășanu

fc hermannstadt pierde nemeritat în prelungiri la cluj și ratează play-off-ul

Ultima oră

Comentariul meu