culoar de legătură între strada pictor nicolae brana și pădurea șopa. marius grecu: „este prevăzut cu pistă de biciclete” (video)

Primarul comunei Șelimbăr, Marius Grecu, a mărturisit în cadrul emisiunii „Ora Locală” faptul că strada Pictor Nicolae Brana va fi unită de Pădurea Șopa și va avea inclusiv o pistă pentru bicicliști.

YouTube video

În curând, locuitorii comunei Șelimbăr se vor putea bucura de o pistă de biciclete care va fi amenajată între strada Pictor Nicolae Brana și Pădurea Șopa. Mai exact, va fi creat un culoar de legătură până la zona Șopa, unde deja este amenajat un traseu pentru bicicliști de 22 de kilometri.

„Odată cu finalizarea străzii Pictor Nicolae Brana, această stradă este prevăzută cu pistă separată de biciclete. Se va intersecta cu strada Mihai Viteazu, se va amenaja inclusiv intersecția strada Mihai Viteazu cu strada Pictor Nicolae Brana și în acel moment vom face o traversare a pistei pentru trotuarul pe sens către Primărie, pe partea dreaptă. Ulterior, se va reconfigura strada Mihai Viteazu, principală din Șelimbăr, se va ajunge în zona Poliției și de acolo se va merge pe sub acel pasaj subteran de la DN1 și vom face legătura cu pista de la Pădurea Șopa”, a spus primarul Șelimbărului, Marius Grecu.

Citește și: Strada Trifoiului din Șelimbăr va fi în sfârșit modernizată. Primarul Marius Grecu: „Lucrurile se mișcă” (video)

 

Ultima oră

Comentariul meu