concurs național de balet la casa de cultură din cisnădie. asociația dansylvania: „dorim să organizăm și alte evenimente pe timpul verii”

Asociația Culturală Dansylvania din Cisnădie își propune ca anul acesta să îndeplinească visul mai multor copiii, care își doresc să facă performanță în ceea ce privește baletul. Asociația din Cisnădie oferă cursuri gratuite de balet copiilor care vor să se perfecționeze, însă părinții acestora nu au suficiente resurse materiale.

Copiii din Cisnădie și din Sibiu, care deja sunt familiarizați cu baletul, au șansa de a se perfecționa la cursurile organizate de Asociația Culturală Dansylvania, la Casa de Cultură din Cisnădie. Primul eveniment din acest an va avea loc în data de 12 aprilie, unde vor participa copii talentați din toată țara.

„În cursul acestui an, dorim să organizăm pentru comunitate un eveniment pe timpul verii. Destinat copiilor pasionați de dans, în cadrul căruia vom susține workshop-uri specifice de dans clasic si dans contemporan”, a spus Lucian Nicolau, președintele Asociației.

concurs național de balet la casa de cultură din cisnădie. asociația dansylvania: „dorim să organizăm și alte evenimente pe timpul verii”

În luna aprilie, la Casa de Cultură di Cisnădie este organizat un concurs național de dans pentru copii. Participarea se va face pe baza unei donații. „Primul eveniment programat pentru acest an este Concursul National de Dans Dansylvania. Este la prima ediție si va avea loc la Casa de Cultura Cisnădie pe data de 12 aprilie. Concursul este organizat împreună cu Palatul Copiilor din Sibiu și Casa de Cultura Cisnădie.

Asociația Dansylvania este în căutare de voluntari pentru a desfășura cât mai multe activități și concursuri pentru copii pasionați de arta dansului.

Asociaţia Culturală Dansylvania urmărește promovarea și dezvoltarea culturală prin organizarea și desfăşurarea de activităţi ce au la bază artele  spectacolului. „Dacă sunteți pasionați de cultură, artă și educație, vă invităm să vă alăturați Asociației Culturale Dansylvania și să ne ajutați să creăm un impact pozitiv în comunitatea noastră”, spun reprezentanții asociației.

 

 

 

 

 

Ultima oră

Comentariul meu