primarul șelimbărului spune că nu toți consilierii sprijină proiectele din comună. marius grecu: „nu le dau numele, că i-aș pune prea mult în valoare” (video)

Primarul comunei Șelimbăr, Marius Grecu, a declarat în cadrul emisiunii „Ora Locală” că nu toți consilierii susțin proiectele din comună. Dar, cu toate acestea, majoritatea aleșilor locali analizează și sprijină propunerile pe care le face. 

YouTube video

Marius Grecu, primarul comunei Șelimbăr, spune că nu toți consilierii locali sprijină proiectele derulate în comună. „Nu, nu toți (n.r.: întrebat dacă toți consilierii sprijină proiectele din comună). Nu le dau numele, că i-aș pune prea mult în valoare. Dar există o majoritate a Consiliului Local care lucrează într-adevăr pentru comunitatea Șelimbăr, care analizează proiectele propuse de către mine și îi apreciez foarte mult pentru ceea ce au făcut în acest mandat și nu numai. (…) E un număr neînsemnat de oameni. Nu vreau să jignesc pe nimeni că nu am făcut acest lucru în viața mea, dar vă spun că este din lipsă de bun simț și din dorința de a cunoaște. După trei ani de mandat, sunt anumite lucruri pe care nu le-au înțeles, procedural vorbind”, a spus primarul Șelimbărului. 

Ultima oră

Comentariul meu