măldărășanu încă speră ca sibiul va ajunge în play-off: ”putem face surpriza, nimeni nu ne dă vreo șansă”

FC Hermannstadt mai speră la play-off dacă câștigă vineri, în Gruia, cu CFR Cluj, însă chiar și așa trebuie să aștepte mai multe rezultate care să o ajute. 

Sibienii își joacă ultima carte pentru play-off vineri, de la ora 20.00, în Gruia, acolo unde CFR este redutabilă pe teren propriu. CFR Cluj este pe locul 3, cu 50 de puncte, cu 12 mai puține decât FCSB, înaintea ultimei etape din sezonul regulat. Sibienii sunt pe 8, cu 40 de puncte și pot intra în play-off, cu condiția să fie ajutați și de celelalte rezultate din ultima rundă a stagiunii normale. În tur, Hermannstadt a învins acasă cu 1-0. 

YouTube video

 

Team-ul lui Marius Măldărășanu stă însă rău când este vorba de jocurile externe, fiind una dintre cele mai modeste trupe de deplasare din Superliga.

Descoperă oferta de pariuri Superbet pentru partida cu CFR Cluj!

Oaspeții de vineri au numai zece puncte din 14 jocuri disputate în afara județului. Doar o dată au învins sibienii în deplasare în campionatul în curs, este vorba de un 3-1 la Politehnica Iași, în 23 iulie. Ultimele șase deplasări din campionat au însemnat numai un punct scos de Hermannstadt. 

”Mă bucur că am ajuns la ultima etapă cu șanse de play-off, mici, e adevărat. Sunt cinci echipe care se bat pentru două locuri, a fost un sezon regular nebun. Suntem realiști, avem cel mai greu adversar dintre echipele care se bat la play-off, depindem și de celelalte rezultate în cazul în care vom câștiga.  Cât de mică e șansă, trebuie să ne batem până la capăt, putem face surpriza, nu cred că ne dă nimeni vreo șansă. Puteam fi deja în play-off dacă eram mai pragmatici la finalizare” a spus Marius Măldărășanu.

Intră în SuperSocial, singura rețea socială dedicată pariorilor din România, și găsește-ți inspirația!

Tehnicianul a mai avut un atac voalat asupra arbitrajelor din acest sezon. ”Am avut un parcurs echilibrat, în unele momente am fost foarte buni, în altele am fost slabi. Nu poți face pași mari dintr-o dată. Am avut meciuri în care puteam lua mai mult, dar au fost meciuri în care nu am câștigat pentru că le-au pierdut alții” a mai spus Măldărășanu.

Echipă probabilă: Căbuz – Butean, Bejan, Găman, Opruț – Balaure, Sota, Murgia, Ianis Stoica – G. Iancu, Paraschiv.

măldărășanu încă speră ca sibiul va ajunge în play-off: ”putem face surpriza, nimeni nu ne dă vreo șansă”

 

Ultima oră

Comentariul meu