grevă la lufthansa. zborurile din și către sibiu, anulate pentru mai multe zile

O nouă grevă a companiei Lufthansa are loc în perioada 7-9 martie. Din cauza grevei mai multe zboruri din Sibiu spre München și viceversa au fost anulate.

În cursul zilei de joi, 7 martie, zborul din Sibiu spre Munchen, care trebuia să aterizeze pe aeroportul din Sibiu la ora, 6.05 a fost anulat. În aceeași situație se află zborul Lufthansa pe aceeași rută, de la ora 18.55. Anulate vor fi și zborurile programate pentru vineri, 8 martie, dar și zborul spre Munchen de sâmbătă dimineața, de la ora 6.05. Zborul de sâmbătă de la ora 18.55, cu plecare din Sibiu, apare ca fiind programat.

Lufthansa a anulat mai multe zboruri de la Sibiu spre și dinspre München din cauza unei noi greve de avertisment. „Datorită grevei Sindicatului Verdi, anunțate anterior a personalului de la sol de miercuri, 6 martie, la ora 20:00, până sâmbătă, 9 martie, la ora 7:10, operațiunile din 7 și 8 martie sunt limitate la 10 până la 20% din programul nostru de zbor. În plus, personalul de securitate de pe aeroporturile din Frankfurt și Hamburg va face grevă joi, 7 martie și, prin urmare, accesul în zona de plecare nu va fi posibil. Rugăm toți pasagerii care doresc să înceapă călătoria în Frankfurt sau Hamburg pe 7 martie să nu vină la aeroportul respectiv”, au scris reprezentanții Lufthansa pe pagina de facebook.

Nu este prima dată când Lufthansa a anulat mai multe zboruri de la Sibiu spre și dinspre München din cauza grevei de avertisment. În perioada 7-8 februarie a mai aut loc o astfel de grevă de avertisment.

Citește și: Zboruri anulate de la Sibiu dinspre și către Germania din cauza grevei de la Lufthansa

Ultima oră

Comentariul meu