a scăzut prețul la carburanți. cât costă joi motorina și benzina la sibiu

La stațiile OMV de pe bulevardul Vasile Milea și Șoseaua Alba Iulia, se înregistrează cel mai mare preț la motorină și benzină din Sibiu, 7,60 lei și respectiv 7,24 per litru.

Compania petrolieră a anunțat o nouă reducere a prețurilor la benzină și motorină, a doua consecutivă. Benzina este mai ieftină cu un ban pe litru, iar motorina cu patru bani pe litru, comparativ cu ziua de ieri.

Scăderea vine după o serie de 12 creșteri consecutive ale prețurilor, cu excepția unei mici ieftiniri de un ban pe litru.Weekendul trecut, compania a redus prețurile benzinei cu doi bani pe litru și pe cel al motorinei cu patru bani pe litru.

LISTĂ PREȚ BENZINĂ STANDARD SIBIU

a scăzut prețul la carburanți. cât costă joi motorina și benzina la sibiu
foto Plinul.ro

PREȚ MOTORINA STANDARD SIBIU

a scăzut prețul la carburanți. cât costă joi motorina și benzina la sibiu
foto Plinul.ro

Scumpirile au început să fie operate de la la jumătatea lunii ianuarie, după ce, în prima jumătate a lunii, compania scăzuse prețurile cu 12 bani pe litru asta după ce  la 1 ianuarie 2024, prețurile au crescut cu 29 de bani pe litru la benzină și cu 26 de bani pe litru la motorină, exact cu cât a crescut acciza.

Carburanții se vor mai scumpi încă o dată, la jumătatea anului, pentru că, în acest an, acciza la carburanți crește în două etape, la 1 ianuarie și la 1 iulie. Scumpirea de la 1 iulie, cauzată exclusiv de creșterea accizei (incluzând și TVA aferentă), va fi de 43 de bani pe litrul de benzină și de circa 40 de bani pe litrul de motorină.

Ultima oră

Comentariul meu