calculele lui fc hermannstadt pentru play-off. radu neguț: ”ne vom juca șansele, în fotbal e posibil orice”

FC Hermannstadt are nevoie de o minune pentru a prinde play-off-ul Superligii vineri seara, când trebuie să câștige cu CFR Cluj, iar cel puțin trei echipe dintre Farul, U Cluj, UTA și Sepsi să se încurce în jocurile pe care le au. 

Echipa lui Marius Măldărășanu are ultima șansă din cele cinci echipe care aspiră vineri la cele două locuri în play-off rămase disponibile, pozițiile 5 și 6. Favorite sunt Farul (42 puncte) și U Cluj (41 puncte), care depind doar de ele. Din păcate, sibienii sunt dezavantajați față de echipele cu care sunt la egalitate de puncte, UTA și Sepsi. UTA are avantajul meciurilor directe cu FC Hermannstadt, în timp ce Sepsi, care a remizat în ambele jocuri contra sibienilor are golaveraj general mai bun. Sibienii pot devansa pe Sepsi dacă câștigă la o diferență mai mare de trei goluri decât covăsnenii, o variantă greu credibilă.

calculele lui fc hermannstadt pentru play-off. radu neguț: ”ne vom juca șansele, în fotbal e posibil orice”

Radu Neguț, directorul sportiv al FC Hermannstadt spune că echipa își va juca vineri șansa în meciul din deplasare cu CFR Cluj, în care are doar soluția celor trei puncte.

”Ne vom juca șansele până la final șansele, în fotbal este posibil orice. Nu depindem doar de noi, dar vom face tot ce depinde de noi. Avem o singură șansă, să câștigăm în deplasare cu CFR Cluj și să vedem ce se întâmplă în celelalte meciuri, însă acest campionat ne-a demonstrat că oricine poate încurca pe oricine. Din celelalte patru contracandidate trebuie să se încurce trei, așa că trebuie să beneficiem de multă șansă. Dintre echipele care ne batem la play-off avem cel mai greu meci, CFR Cluj este lider într-un clasament al meciurilor de acasă, nu mai trebuie să spun ce reprezintă acest club în ultimii ani în fotbalul românesc. Dar, i-am învins pe CFR sezonul trecut acolo, sezonul acesta i-am bătut la Sibiu, am dovedit că se poate” a spus Radu Neguț, directorul sportiv al FC Hermannstadt.

Vineri, pe 8 martie, de la ora 20:00, sunt programate toate cele 5 partide care au ca miză calificarea în play-off:
CFR Cluj – FC Hermannstadt
Dinamo București – UTA
Petrolul Ploiești– Sepsi Sf. Gheorghe
FC Voluntari – „U” Cluj
FC Botoșani – Farul Constanța

calculele lui fc hermannstadt pentru play-off. radu neguț: ”ne vom juca șansele, în fotbal e posibil orice”

Ultima oră

Comentariul meu