unirea miercurea-sibiului s-a retras din liga 4 sibiu. problemele au început după ce un consilier local a întrerupt meciul cu fc avrig

ACS Unirea Miercurea-Sibiului s-a retras din comeptițiile de seniori și nu va continua nici la Liga 4, astfel că primul eșalon de la județ continuă cu doar 13 echipe. 

Unirea Miercurea-Sibiului nu s-a prezentat la meciul din ultima etapă din turul Ligii 4, în deplasare, cu Sparta Mediaș, astfel că decizia luată în această iarnă era una destul de previzibilă.

Situată pe locul 12 la finalul turului în Liga 4, cu 8 puncte din 13 jocuri, Unirea Miercurea Sibiului a înștiințat recent Asociația Județeană de Fotbal că se retrage din Liga 4, după 15 ani în această competiție. Asta deși localitatea beneficiază de o bază sportivă renovată și foarte cochetă pentru nivel de județ.

”Unirea Miercurea-Sibiului a trimis o adresă prin care ne-a anunțat că se retrage din competițiile de seniori și va continua doar în cele de juniori. Turul la Liga 4 este încheiat, astfel că fiecare echipă cae urma să joace cu Miercurea-Sibiului va câștiga la masa verde. Din păcate, o echipă va sta în fiecare etapă” a anunțat Ioan Duma, președintele AJF Sibiu. De altfel, echipa din Miercurea-Sibiului nu a fost programată la prima etapă a returului din Liga 4 Sibiu și nu va mai fi până la finalul competiției.

Antrenor și organizator la Unirea Miercurea Sibiului, Nicolae Grădinar spune că absența jucătorilor a determinat această decizie drastică. ”Principala problemă a fost că nu am mai avut jucători, mulți au mers în alte părți și am ajuns concluzia că mai bine ne retragem. Ne-am dorit să continuăm la Liga 4 măcar până în vară, dar nu am avut cu cine juca. Noi ne-am descurcat cu banii, cu Primăria și sponsorizări, dar lipsa jucătorilor a fost decisivă” a spus Nicolae Grădinar.

Fotbalul contină în localitate prin a doua echipă, AFC Miercurea Sibiului 2021, care activează în Liga 5 și se clasează pe locul 4 în Seria Sibiu.

Consilierul local Ilie Șoaită a întrerupt un meci!

Problemele majore la Unirea au început la jocul din etapa a 8-a din Liga 4, Miercurea Sibiului – FC Avrig, scor 0-3, care s-a disputat pe 14 octombrie 2023. La acel meci, consilierul local Ilie Șoaită a intrat pe teren la scorul de 0-2 și a întrerupt meciul, cerându-le jucătorilor echipei gazdă să plece de la echipă! Partida a continuat, oaspeții au câștigat cu 3-0, însă apoi câțiva jucători au părăsit echipa.  ”Este adevărat, consilierul local Ilie Șoaită a intrat atunci pe teren, meciul a fost întrerupt, apoi a continuat, dar de atunci au început problemele. Nici nu s-au luat măsuri ca să se rezolve situația” a mai spus oficialul celor de la Unirea Miercurea Sibiului, Nicolae Grădinar.

unirea miercurea-sibiului s-a retras din liga 4 sibiu. problemele au început după ce un consilier local a întrerupt meciul cu fc avrig

 

Ultima oră

Comentariul meu