femeie rănită după ce a căzut cu bicicleta pe pista de pe malul cibinului
foto: arhivă

O femeie în vârstă de 56 de ani a fost transportată la spital după ce marți după-amiază a căzut cu bicicleta pe pista de pe malul Cibinului. 

Un echipaj SMURD a fost solicitat pe strada Malului pentru a ajuta o femeie care a căzut cu bicicleta. La fața locului au ajuns și polițiștii sibieni.

„Polițiștii Biroului Rutier Sibiu intervin la un autoaccident rutier produs pe pista de bicicleta de pe malul râului Cibin, strada Malului. În urma verificărilor efectuate la fața locului, polițiștii rutieri au stabilit faptul că o sibiancă în vârstă de 56 de ani, în timp ce se deplasa cu bicicleta pe pista special amenajată în acest sens, s-a dezechilibrat și a căzut”, informează Luciana Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

În urma accidentului, femeia a suferit multiple contuzii. Ea fost dusă la spital conștientă de către echipajul SMURD. Polițiștii rutieri continuă cercetările.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Pista prost configurata. Proiectata de cei care nu folosesc bicicleta si nici nu accepta sfaturi de la cei experimentați.