eveniment caritabil la kangoo club sibiu pentru unul din instructori. lucian a fost implicat într-un accident

Fondatoarele Kangoo Club din Sibiu organizează o campanie caritabilă pentru a-l ajuta pe Lucian Liciu, unul dintre instructorii lor care a suferit un accident auto grav. Astfel, fondatoarele Kangoo Club, organizează un eveniment special pentru a strânge fonduri în sprijinul recuperării lui Lucian și la care sunt invitați câți mai mulți sibieni.

Sibienii sunt așteptați la o clasă de kangoo jumps, miercuri, 6 martie, de la ora 20:00, Global Gym Fitness Fun, Bulevardul Victoriei nr. 40, să trăiască o experiență plină de energie și bucurie, unde fiecare mișcare va fi un pas înainte pentru recuperarea lui Lucian.

„Kango Jumps for life” este numele campaniei caritabile organizate de Iulia Teleșpan și Raluca Tăvală, fondatoarele Kangoo Club, pentru a strânge fonduri în sprijinul recuperării lui Lucian. Tânărul instructor a suferit un accident auto grav, iar acum are nevoie de mai multe operații și tratamente pentru a se recupera.

În prezent, tânărul este intubat la ATI, este hrănit pin sondă gastrică, dar face primii pași spre o alimentare normală, pe cale orală. În curând va trece printr-o nouă intervenție cea de la ochi și, în continuare face exerciții de kinetoterapie pentru a-și putea mișca piciorul stâng pentru că dreptul este imobilizat.

„Lucian Liciu, un membru valoros al comunității noastre, se află în prezent în lupta vieții sale după un accident rutier devastator. În aceste momente dificile, ne unim ca o comunitate pentru a-l sprijini pe Lucian și familia sa. Evenimentul „Kangoo Jumps for Life 2024” este o oportunitate pentru noi să arătăm cât de puternică poate fi comunitatea noastră și să contribuim la costurile multiplelor operații și cheltuielile de recuperare ale lui Lucian”, a spus Iulia Teleșpan.

eveniment caritabil la kangoo club sibiu pentru unul din instructori. lucian a fost implicat într-un accident

La evenimentul de miercuri va fi organizată și o tombolă cu premii. Participanții au oportunitatea de a câștiga un abonament Kangoo Jumps de 8 ședințe sau unul dintre cele 2 vouchere cu reducere de 20% pentru următorul abonament sau următoarea clasă. Participarea la eveniment implică o donație minimă de 50 de lei, care va fi folosită pentru sprijinirea lui Lucian și a luptei sale pentru recuperare.

Pentru mai multe informații și pentru a participa la evenimentul caritabil, cei interesați sunt rugați să sune la numărul de telefon 0750.787.656 sau 0751.770.126.

Pentru cei care doresc să contribuie, dar nu pot fi prezenți fizic la evenimentele din Iași sau Sibiu, există opțiunea de a dona în contul Asociației Kangoo Club Reghin, menționând „Donație pentru evenimentul KANGOO JUMPS PENTRU VIAȚĂ”.

 

Ultima oră

Comentariul meu