Băiețel agresat de un alt copil în parcul din Terezian. Mama: „L-a lovit în cap cu o rozetă” (foto)

Un copil în vârstă de 9 ani a ajuns pe mâinile medicilor după ce, în weekend, a fost agresat de un alt băiat. Băiețelul a fost lovit cu o rozetă în parcul din cartierul Terezian. Mama minorului rănit spune că a depus o plângere la poliție. 

Copil lovit cu o rozetă în cap 

Raul, un băiețel în vârstă de 9 ani din Sibiu, a mers în parc alături de mama lui. S-a jucat cu ceilalți copii și, la un moment dat, a început să plângă teribil. Speriată, mama lui a alergat într-un suflet la el pentru a vedea ce a pățit. Inițial a crezut că s-a lovit în timp ce se dădea pe tobogan, dar, în realitate, fusese agresat de un alt copil. 

„În data de 3 martie, în jurul orei 18, am ieșit cu băiatul meu în vârstă de 9 ani în parcul din Terezian de pe strada Lungă să se joace. La început totul a decurs ok, până când băiatul meu a dorit să se dea pe tobogan. În toboganul respectiv au fost mai mulți copii, printre care era și un băiat de aproximativ 11-12 ani care a început sa fie violent fizic cu copiii, inclusiv cu băiatul meu. A început să îl jignească, apoi să îi aplice mai multe lovituri cu un pumnal, o așa numită rozetă, în zona membrelor superioare, după care i-a aplicat lovituri în zona capului până la producerea unui traumatism cranian. Pe românește, i-a spart capul. Când fiul meu a început să urle de durere spunând că i-a spart capul și că sângerează, în timp ce îi acordam primul ajutor fiului meu, acest băiat a reușit să fugă neavând timp să-l identificam”, a povestit mama băiețelului. 

Băiețel agresat de un alt copil în parcul din Terezian. Mama: „L-a lovit în cap cu o rozetă” (foto)

În aceeași zi, femeia a mers cu băiatul la spital, acolo unde medicii i-au acordat îngrijiri medicale și l-au vaccinat. De atunci, acesta este foarte speriat. „De la spital mi-au spus că e un caz fericit, că nu a fost lovit la ochi, la tâmplă sau în spatele capului. Rozeta l-a atins într-o zonă unde craniul este mai dur și nu l-a afectat așa de tare. Dar riscurile se vor vedea mai încolo, în timp, nu acum. (…) Acum e mai bine, stă în pat liniștit. La spital i-au sterilizat rana și i-au făcut un vaccin, Tetavax. Îl doare mâna, capul, dar mai degrabă este speriat de tot ce s-a întâmplat. Impactul a fost mare nu din cauza loviturilor, ci mai degrabă din cauza faptului că acel copil a fost agresiv cu toți cei din jurul lui”, a declarat sibianca. 

Plângere la poliție și un semnal de alarmă. „Cum e posibil să aibă o armă albă?”

În ziua incidentului, imediat după ce copilul a primit îngrijri la spital, sibianca s-a deplasat și la sediul poliției pentru a depune o plângere. Aceasta spune că vrea totodată să tragă un semnal de alarmă. „Am depus duminică o plângere la poliție și am solicitat să fie verificate camerele de supraveghere din zonă. Doresc să trag un semnal de alarmă pentru toți părinții care își duc copiii în parc și pentru acei părinți care își lasă copiii singuri în parc nesupravegheați. Mi se pare incredibil ca un copil să dețină asupra lui asemenea obiect, o armă albă până la urmă. În acea zi erau foarte mulți copilași în parc, iar unii dintre ei singuri, neînsoțiți de părinți”, a adăugat femeia.

Ultima oră

Comentariul meu