Un tânăr din Tălmaciu a furat o mașină și l-a prins poliția. Era și băut și drogat
FOTO arhivă

Un tânăr din Tălmaciu a fost prins conducând o mașină sub influența drogurilor și beat. Mai mult decât atât, în urma verificărilor, agenții de la Rutieră au constatat faptul că autoturismul este furat.

”În data de 2 martie a.c., la ora 07:42, polițiștii Poliției Orașului Tălmaciu au fost sesizați prin apel 112 de către un localnic, despre faptul că la data de 01/02 martie a.c., persoane necunoscute i-au sustras autoturismul, parcat pe Aleea Soarelui din oraș. 

În urma cercetărilor și investigațiilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că în data de 02 martie a.c., în jurul orei 03:10, un localnic în vârstă de 20 de ani, ar fi sustras autoturismul pe care l-ar fi condus pe raza orașului Tălmaciu, abandonându-l în jurul orei 05:00, fără a-i provoca avarii. 

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că tânărul nu deține  permis de conducere pentru nicio categorie de vehicul, iar în urma testării cu aparatul din dotare, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive.  

Menționăm că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, șoferul  fiind condus la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a consumului de substanțe interzise.” a declarat Luciana Lazăr, purtător de cuvânt al Poliției Sibiu.

Polițiștii Poliției Orașului Tălmaciu continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe și furt în scop de folosință. 



Ultima oră

Comentariul meu