sibienii de la fly lili fac angajări pentru aeronavele din dotare. caută însoțitori de bord și piloți
Sursa foto: Malcom Nason

Compania aeriană din Sibiu Fly Lili a început recrutarea de personal. Mai multe anunțuri de angajare au fost postate pe pagina de facebook a companiei sibiene.

Sibienii de la Fly Lili anunță că sunt în căutare de candidați pentru funcții la bazele operaționale și orașele de destinație din România, precum Brașov și București. „Dacă aveți sediul în București sau Brașov, vă încurajăm să profitați de această oportunitate”, transmit reprezentanții companiei. Reamintim că din iunie, Fly Lili va opera zboruri noi, de pe Aeroportul Internațional Sibiu către mai multe destinații din Europa.

Compania enumeră cerințele pentru echipajul cabinei: vârsta minimă de cel puțin 18 ani, să aibă atestare a echipajului de cabină EASA. „Experiența anterioară Cabin Crew, preferabil cu avioanele A320 este foarte avantajoasă”, precizează sursa citată. De asemenea, e nevoie ca viitorii candidați să știe fluent limba engleză, dar și alte limbi străine pe care le-ar cunoaște vor reprezenta cu siguranță un avantaj. Totodată, e nevoie de certificate medical, pașaport valabil, cazier curat, „abilități impecabile de îngrijire și prezentare” și o mentalitate centrată pe client.

sibienii de la fly lili fac angajări pentru aeronavele din dotare. caută însoțitori de bord și piloți
Sursa foto: Facebook/FLY LILI

Anunțul precizează și care sunt avantajele viitorului angajat, iar cei care sunt interesați, trebuie să își depună  CV-ul (cu subiectul de e-mail „A320 Cabin Crew”) și documentele necesare la jobs@flylili.com.

Condiții de lucru excepționale în cadrul unui mediu de echipă vibrant, de susținere și profesionist, oportunități de avansare în cadrul organizației noastre în creștere rapidă, programe flexibile concepute în conformitate cu reglementările EASA FTL, salariu de bază competitiv, cuplat cu o plată fixă pe oră de zbor sunt printre avantajele enumerate de compania Fly Lili.

„Acte necesare: Atestat echipaj de cabină EASA, certificat medical valabil și o poză completă a corpului”, se arată în finalul anunțului.

În același timp, compania caută și piloți în vederea angajării, pentru tipul de aeronavă Airbus A320.

Reamintim că Fly Lili a anunțat că, din luna iunie, vor fi curse de pe Aeroportul din Sibiu cu destinații spre Germania, Italia și Spania. Citește și: Zboruri noi din vară, de pe Aeroportul Sibiu. Fly Lili va zbura spre Germania, Italia și Spania

 

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Asta înainte sau după ce patronul companiei da înapoi banii furați din proiectul pt baza aceea cu teren de golf? Ca sa știu.. .