sibian urmărit internațional reținut de poliție la blăjel. este căutat în polonia pentru mărturie mincinoasă și înșelăciune

Un bărbat din Blăjel a fost reținut de poliție pentru mărturie mincinoasă și înșelăciune.

”În data de 1 martie a.c., polițiștii Secției nr. 2 Poliției Rurală Mediaș au identificat și reținut un bărbat în vârstă de 39 de ani, domiciliat în Blăjel, urmărit în baza mandatului european de arestare. 

Persoana căutată este cercetată de către autoritățile judiciare din Polonia pentru comiterea infracțiunilor de mărturie mincinoasă, înșelăciune și obținere ilegală de fonduri.

Ulterior reținerii, bărbatul a fost prezentat de către polițiștii Serviciului Investigații Criminale Sibiu procurorului de serviciu din cadrul Parchetului de pe Lângă Curtea de Apel Alba Iulia, care a emis la aceeași data o ordonanță de reținere pentru 24 de ore, fiind încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Sibiu.” a declarat Luciana Lazăr, purtător de cuvânt al Poliției Sibiu.

În data de 2 martie, instanța a confirmat mandatul european de arestare și a dispus arestarea preventivă pentru 15 zile. 



Ultima oră

Comentariul meu