noi detalii despre accidentul cu scandal de sâmbătă de pe rahovei. un șofer de 72 de ani, principalul vinovat

Trei mașini au fost implicate într-un accident sâmbătă, pe strada Rahovei. În urma evenimentul rutier, s-a iscat un scandal deoarece niciunul dintre șoferi nu recunoștea că ar fi greșit. Potrivit verificărilor polițiștilor sibieni, șoferul vinovat a fost un sibian de 72 de ani care nu a acordat prioritate în intersecție.

Polițiștii sibieni au adus explicații suplimentare în privința accidentului de pe strada Rahovei din Sibiu. Astfel, un șofer de 72 de ani nu a acordat prioritate în intersecție și a lovit o altă mașină. Din fericire, accidentul s-a soldat doar cu pagube materiale, însă după incident s-a iscat un scandal care a trebuit să fie aplanat de mai multe echipaje de poliție.  (DETALII AICI)

„Evenimentul rutier, soldat doar cu pagube materiale, s-a produs pe fondul neacordării de prioritate auto în intersecție. Șoferul vinovat, un sibian în vârstă de 72 de ani, a fost sancționat cu amendă în valoare de 1485 de lei (1/2 in 14 zile) și suspendarea permisului de conducere pentru 30 zile”, a transmis purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu, Luciana Lazăr.

Reamintim că în urma scandalului 11 persoane s-au ales cu amenzi pentru refuzarea de a se legitima și pentru tulburarea ordinii și liniștii publice. Amenzile date de polițiști se ridică la peste 40.000 de lei.

Citește și: Scandalul de la accidentul de sâmbătă de pe Rahovei. Poliția a dat amenzi de peste 40.000 de lei scandalagiilor (video)

 

 

Ultima oră

Comentariul meu