mesaj emoționant de la alpha volleyball sibiu după decesul antrenoarei ruxi dumitrescu: ”legendele nu mor niciodată”

După ce antrenoarea de la Alpha Volleyball, Ruxandra Dumitrescu a încetat din viață la doar 46 de ani, clubul sibian a făcut luni un anunț emoționant. 

Fostă componentă a naționalelor de volei ale României și Greciei, Ruxi Dumitrescu s-a stins din viață fulgerător duminică seara, în urma unui infarct, așa cum Ora de Sibiu a anunțat aici.

Băiatul lui Ruxi, Filip Nikolaidis (13 ani) joacă baschet la CSU Alpha și visează la o carieră în Grecia. Ruxandra a fost căsătorită cu Alexandros Nikolaidos, renumit sportiv grec de taekwondo, care s-a stins și el din viață în urmă cu un an și jumătate.

mesaj emoționant de la alpha volleyball sibiu după decesul antrenoarei ruxi dumitrescu: ”legendele nu mor niciodată”

”RĂMÂI MEREU CU NOI , RUXI !

Un anunț pe care nu am fi vrut să îl publicăm niciodată… Antrenoarea clubului nostru, Ruxi Dumitrescu a încetat aseară din viață. Suntem zguduiți de această veste. Este o pierdere incomensurabilă. Ruxi a fost sufletul clubului Alpha Voleyball, respectată și iubită de noi toți. Este o zi trista, in care cuvintele sunt de prisos. Rămâi mereu în inimile noastre … LEGENDELE nu mor niciodată!  Antrenori, conducerea clubului și părinții copiilor antrenați de Ruxi dar și din echipa de baschet a fiului Filip, sunt alături de familie, în aceste momente foarte grele și transmit Sincere Condoleanțe și Odihnă veșnică!” este mesajul transmis de clubul Alpha Volleyball Sibiu pe pagina oficială. 

 

Ultima oră

Comentariul meu