gigi becali s-a sucit și vrea sibiul în play-off: ”nu face măldărășanu omenie, e prea serios”

După ce a suspectat-o pe FC Hermannstadt că a pierdut prea ușor cu Rapid București, patronul de la FCSB, Gigi Becali s-a răzgândit și a anunțat că îi vrea pe sibieni în play-off. 

După ce a văzut partida din urmă cu două săptămâni, Rapid – FC Hermannstadt scor 2-0, Gigi Becali spunea aici că nu-i vrea pe sibieni în play-off, acuzând voalat trecutul din Giulești al lui Dani Coman și Marius Măldărășanu.

În stilul său caracteristic, Becali s-a răzgândit și anunță că este convins că echipa Marius Măldărășanu nu va încerca s-o ajute pe Rapid în eventualitatea în care sibienii merg în play-off.

„Pe cine vreau în play-off? Eu vreau pe FC Hermannstadt. Lumea zice că poate o să fie omenie, dar la FC Hermannstadt sunt oameni de afaceri. Nu-l văd pe Măldărășanu să facă omenie, e prea serios. Ei cred în asta, eu nu mai cred în omenii. Staff-ul o vrea pe Sepsi, că e cea mai serioasă și se bate cu toți. Spun că U Cluj ar avea omenie cu CFR, că sunt din același oraș, și la FC  Hermannstadt ar fi omenie. Dar eu nu cred că mai sunt omenii și blaturi. Ei spun că Sepsi nu are prietenie cu nimeni, sunt unguri și nu contează la ei”, a spus luni Gigi Becali.

Șansele celor de la FC Hermannstadt să ajungă în play-off sunt însă minime. Sibiul trebuie să bată vineri în deplasare la CFR Cluj și apoi să aștepte multe alte rezultate favorabile.

Pentru ultimele două locuri din play-off este o luptă strânsă între Farul Constanța, U Cluj, UTA Arad, FC Hermannstadt și Sepsi OSK, toate având șanse matematice pentru calificare.

Ultima oră

Comentariul meu