aproape 50 de permise reținute de polițiștii sibieni în weekend. doi dintre cei rămași pietoni erau băuți bine

În ultimele 72 de ore, polițiștii rutieri au fost prezenți pe arterele principale din județ, unde au acționat pentru prevenirea cauzelor generatoare de accidente rutiere, cu precădere pentru depistarea persoanelor care conduc sub influența băuturilor alcoolice ori a substanțelor psihoactive. La activități au fost folosite aparatele alcooltest și drugtest.

În cadrul acțiunilor desfășurate, polițiștii au aplicat 790 de sancțiuni contravenționale conform O.U.G.195/2002 cu amenzi în valoare totală  de aproximativ 321.000 lei și au reținut în vederea suspendării 44 de permise de conducere, din care 13 pentru depășirea vitezei regulamentare și 16 pentru consumul de băuturi alcoolice. 

Un tânăr de 19 ani din Vurpăr a fost prins de polițiștii din Șelimbăr conducând sub influența alcoolului.

Testarea alcoolscopică a indicat o valoare de 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind dus la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice.

Un sibian de 58 de ani a fost prins de polițiștii rutieri din Sibiu conducând sub influența alcoolului.

Testarea alcoolscopică a indicat o valoare de 0,77 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind dus la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice.

În ambele cazuri, polițiștii au deschis dosare de cercetare penală pentru conducerea sub influența alcoolului. Polițiștii sibieni continuă acțiunile pentru combaterea conducerii sub influența alcoolului.

Ultima oră

Comentariul meu