vremea în primul weekend din martie, la sibiu. temperaturi mai ridicate decât cele normale
ANM anunță că temperaturile vor fi mai ridicate decât cele obişnuite în primul weekend din luna martie, dar și până aproape de sfârşitul lunii. În Sibiu temeperaturile vor ajunge la 15 grade Celsius, iar cerul va fi în cea mai mare parte înnorat.
Vremea se anunță una caldă în primele zile din luna martie. ANM transmite că ploile vor fi deficitare în primele două săptămâni ale lunii. Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru aceste zile, pe întreg teritoriul României, dar cu o abatere termică pozitivă mai accentuată în regiunile vestice. Regimul pluviometric estimat pentru acest interval va fi deficitar la nivelul întregii ţări, potrivit Digi24.
Potrivit ANM, în săptămâna 4-11 martie valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Regimul pluviometric va fi deficitar în regiunile vestice și nord- vestice, dar mai ales în nordul Carpaților Orientali, iar în rest va fi în general apropiat de cel normal pentru acest interval.

Ultima oră

Comentariul meu