măldărășanu, realist despre șansele lui fc hermannstadt la play-off. ”vom vedea dacă se aliniază planetele în ultima etapă”

După 4-1 sâmbătă cu Oțelul Galați, antrenorul lui FC Hermannstadt, Marius Măldărășanu știe că este nevoie de o minune în ultima etapă din sezonul regular pentru ca sibienii să prindă locul 6.

Antrenorul sibienilor a fost fericit de jocul etalat și este mulțumit că toți jucătorii se pun în slujba echipei.  ”Îi felicit pe toți, și de pe bancă s-a intrat bine acum, meciurile trecute nu s-a întâmplat asta, dar banca te ajută să atingi obiectivul. Atacanții se hrănesc cu goluri, dar pe mine mă interesează echipa, nu individul, jucătorii știu asta de aceea, încă de la liga a doua, am în echipă doar jucători altruiști. Nu mi s-a întâmplat până acum să cert un jucător care nu a pus interesul echipei înainte. De exemplu, Paraschiv se dedică foarte mult echipei, muncește mult, acoperă o zonă mare,  sunt foarte mulțumit de el. Acum a marcat din penalty, îl felicit, vor veni și golurile din acțiune. Ianis a jucat 3 meciuri în 8 zile, este meritul lui și al echipei, a depus efort mare, la fel ca toți jucătorii, am folosit cam aceeași echipă și îl felicit pentru dubla sa. Poate am început rău și din cauza oboselii acumulate”, a explicat tehnicianul la flash-interviul de la finalul jocului de la Sibiu cu Oțelul.

”Pot le le zic jucătorilor că i-am mințit”

Tehnicianul știe că pe jucătorii lui îi așteaptă o misiune foarte grea în ultima etapă, în Gruia. Chiar dacă câștigă cu CFR, FC Hermannstadt trebuie să aștepte și ca UTA și probabil U Cluj să nu își câștige meciurile.  ”Înainte de meciul cu Oțelul, le-am zis că partida cu CFR va fi mai ușoară, acum pot să le zic că i-am mințit. Este un meci foarte greu, dar putem să batem, i-am învins anul trecut, am mai făcut asta și sezonul actual, nu trebuie să ne temem. Deocamdată suntem acum pe locul 6 datorită golaverajului, știm care este regulamentul, contează la final meciurile directe, vedem ce va fi. Să fim realiști, poți ajunge în play-off și cu un punct, depinde și de alte rezultate, sau putem câștiga și să nu fim în play-off. Vom vedea dacă se vor alinia planetele, se poate întâmpla să ne iasă” a spus fostul rapidist.

Nu va fi dezamăgire dacă jucăm în play-out”

Măldă spune că nu va fi o tragedie dacă sibienii nu vor juca în play-off. ”Nu va fi o dezamăgire dacă nu prindem play-off-ul, nu acesta a fost obiectivul, a fost doar țelul nostru în vestiar. Noi avem ca obiectiv clasarea pe un loc mai bun decât sezonul trecut. Dacă vom fi în play-out, vedem în vestiar ce ne propunem, fiecare antrenor și jucător trebuie să își dorească mai mult de la el.  Se tot pune accent pe faptul că suntem în insolvență, au fost greșeli în trecut, dar vrem să devenim ușor, ușor, un club curat. Avem dreptul să fim în play-off, dacă ajungem acolo pe munca noastră”, a încheiat Măldărășanu.

măldărășanu, realist despre șansele lui fc hermannstadt la play-off. ”vom vedea dacă se aliniază planetele în ultima etapă”

Ultima oră

Comentariul meu