acs mediaș a remizat cu cetate deva, în ultimul amical. ionuț buzean: ”suntem pregătiți de reluarea campionatului”.

În ultimul amical înainte de reluarea Ligii 3, ACS Mediaș a remizat sâmbătă pe terenul 8 Mai, scor 0-0 cu Cetate Deva. 

Lideri în Seria 7, devenii  au avut și un penalty în minutul 31, însă tânărul portar al medieșenilor, Fabio Blaga a apărat. Președintele clubului de pe malul Târnavei Mari, Ionuț Buzean spune că echipa este pregătită de primul meci oficial al anului, cel cu liderul Gloria Bistrița.

”Mai sunt câteva lucruri de pus la punct, a fost un test foarte util, în compania unei echipe care este lideră în seria ei. Consider că suntem pregătiți pentru acest start de campionat, sper să obținem un rezultat favorabil în prima etapă. Cu trei puncte, vom fi matematic în play-off, dar va fi un joc foarte dificil, Bistrița este foarte solidă și ca și noi, s-a întărit în această pauză de iarnă, ne dorim foarte mult să învingem. Au venit opt jucători noi, din păcate au plecat foarte mulți din jucătorii vechi, am încercat să ne dublăm toate posturile, sperăm să ne omogenizăm cât mai repede și echipa sa arate bine”

ACS Mediaș va juca și în această primăvară meciurile de pe teren propriu pe Stadionul 8 Mai. ”Nu am ajuns la un consens un compania Transgaz, probabil tot acest retur îl vom disputa pe terenul 8 Mai” a mai spus Buzean.

Ultima oră

Comentariul meu