accident la mediaș din cauza unui șofer care nu s-a asigurat. o femeie, transportată la spital

Polițiștii au intervenit sâmbătă dimineața, la un accident, pe strada Mihai Eminescu, din Mediaș după ce un șofer nu s-a asigurat când a întors mașina și a acroșat un alt autoturism. În urma accidentului, o femeie a fost transportată la spital.

„Polițiștii Biroului Rutier Mediaș interveni la un accident rutier produs pe str. Pompierilor din Mediaș. În urma cercetărilor efectuate la fața locului, polițiștii rutieri au constatat faptul că pe fondul neasigurării la efectuarea manevrei de întoarcere, șoferul unui autoturism (bărbat, 45 de ani, medieșean) a intrat în coliziune cu un autoturism condus regulamentar de către un bărbat de 31 de ani, din Alma. O femeie în vârstă de 26 de ani, din Valea Lungă a fost rănită în urma accidentului. Aceasta se afla în mașina condusă de bărbatul din Alma. Polițiștii rutieri sunt la fața locului și continuă cercetările. Fără probleme mari de trafic”, a transmis purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu, Luciana Lazăr.

„Un echipaj SMURD a intervenit de urgență pe strada Pompierilor din Mediaș la un accident rutier.
La fața locului echipajul a acordat îngrijiri unei femei în vârstă de 26 de ani care a suferit un traumatism facial. Aceasta a fost transportată la spital, conștientă”, potrivit ISU Sibiu.

 

Ultima oră

Comentariul meu