ștefan visic a marcat la debut pentru csc șelimbăr. ”vreau să răsplătesc încrederea clubului în mine”

Sârbul Stefan Visic a marcat la primul său joc oficial  la CSC 155 Șelimbăr, în victoria ”călăreților roșii”, 3-0 la Tg. Jiu cu Viitorul și speră să repete isprava duminică, la meciul de pe Municipal, cu CS Mioveni.

Lideră în Liga 2 și calificată matemetic în play-off, CSC Șelimbăr joacă duminică, de la ora 12.00, pe Stadionul Municipal din Sibiu cu CS Mioveni, în meci contând pentru etapa a 17-a a eșalonului secund.

Stefan Visic a  intrat etapa trecută din postura de rezervă și a marcat la Tg. Jiu contra Viitorului, în primul său meci oficial pentru ”călăreții roșii”.  Atacantul sârb mai jucase pentru șelimbăreni doar în amicale.

ștefan visic a marcat la debut pentru csc șelimbăr. ”vreau să răsplătesc încrederea clubului în mine”

”A fost primul meu gol pentru Șelimbăr, chiar la debutul meu într-un meci oficial, mai jucasem doar în amicale. Am simțit o mare bucurie când am marcat, era 1-0 și meciul nu era terminat. Apoi a intrat și a marcat și Rotund, s-a terminat bine pentru noi, ne-am îndeplinit obiectivul și ne-am calificat matematic în play-off, unde visăm să fim cât mai sus. La Liga 2 am 4 goluri în 14 meciuri, am mai marcat la Progresul Spartac, unde am fost împrumutat de Șelimbăr” a spus Visic pentru Ora de Sibiu.

ștefan visic a marcat la debut pentru csc șelimbăr. ”vreau să răsplătesc încrederea clubului în mine”

Jucătorul speră să marcheze și duminică, la Sibiu, contra Mioveniului și este fata să dea totul pe teren pentru clubul care i-a întins în această iarnă o mână. ”Dacă voi fi pe teren o să dau totul să câștigăm meciul cu Mioveni, nu contează că e gol sau pasă decisivă, vreau să joc bine. Avem concurență mare în atac și asta este foarte bine pentru echipă, sper să continuăm să facem cu toții treabă bună, din defensivă până în atac. Nu contează cine marchează, important este să câștigăm fiecare meci și să luăm mereu trei puncte. Îmi pare rău că nu avem încă drept de promovare, dar noi jucăm ca și cum am avea acest drept, dorim să câștigăm fiecare meci. Jucăm pentru club, intrarea în play-off este cea mai mare performanță din istorie. Dăm totul pe teren pentru clubul CSC 1599 Șelimbăr, dar și pentru viitorul nostru, sper ca mulți dintre noi să ajungem să jucăm și la Liga 1.”

”Am suferit mult să revin după accidentare”

Iarna trecută, sârbul s-a accidentat în cantonamentul celor de la Șelimbăr și nu mai putut juca, iar ulterior s-a întors în Liga 3, la Ocna Dej. După ce a jucat acolo în toamnă, s-a întors la echipa lui Claudiu Niculescu în această iarnă și a revenit rapid la forma inițială.  ”Am suferit iarna trecută o leziune parțială de ligament, am stat aproape 6 luni în afara terenului. Am făcut kinetoterapie bună și nu a fost nevoie și de operație. M-am bucurat mult să marchez din nou la Liga 2, pentru că știu cât de mult am suferit ca să revin la un nivel bun din punct de vedere fizic. Cantonamentul nostru din Antalya a fost foarte solicitant și m-a ajutat enorm să revin într-o formă bună, Liga 2 este un campionat puternic fizic. Am demonstrat la Liga 3, acum este un pas înainte pentru mine la Liga 2. În Slovacia am promovat din eșalonul secund cu Pohronie, acum sper să câștig campionatul la Liga 2 și cu Șelimbăr” a anunțat sârbul.

ștefan visic a marcat la debut pentru csc șelimbăr. ”vreau să răsplătesc încrederea clubului în mine”

”Forța grupului este cea mai importantă”

Ștefan a jucat mult timp în bandă dreaptă, dar în România a fost mutat vârf, poziție pe care dă randament, având execuții și viteză. Atacantul lui CSC Șelimbăr crede că forța unui grup este mai puternică decât calitățile individuale ale jucătorilor.  ”Forța grupului contează mult și anihilează toate calitățile individuale ale unor jucători. Poate unele echipe au jucători cu calități peste cele ale noastre, dar forța grupului face să fim peste ei, asta se simte pe teren. Dacă o ținem tot așa, nu avem să nu fim în primele 2 la Liga 2, de ce nu, chiar pe primul loc. Îmi place mult la Șelimbăr și staff-ul tehnic și cel administrativ, le mulțumesc că mi-au dat șansa să revin aici, sper să le răsplătesc încrederea. Am jucat bine iarna trecută în amicale până să mă accidentez și acest aspect m-a ajutat să revin de la Liga 3 la echipa de pe primul loc în Liga 2” a precizat vârful pentru Ora de Sibiu. 

ștefan visic a marcat la debut pentru csc șelimbăr. ”vreau să răsplătesc încrederea clubului în mine”

Până a ajunge în România, atacantul a mai trecut pe la echipele Jedinstvo Banatsko (Serbia), SK Novohrad Lucenec (Slovacia), FK Pohronie (Slovacia), FK Frydek-Mistek (Cehia) și FK Marcelova (Slovacia). În țară a mai jucat la Minerul Ocna Dej și Progresul Spartac.

O handbalistă româncă i-a furat inima

Visic este căsătorit în România cu o handbalistă, Bianca fiind fostă componentă a naționalei de tineret și care acum joacă pentru echipa de Liga 2 CSM Iași. Bianca Visic (fostă Lupașcu) evoluează ca inter dreapta, iar anul trecut a suferit o ruptură de ligamente. Având susținerea lui Ștefan, calvarul Biancăi se apropie de final. ”Soția mea Bianca a terminat recuperarea după o operație la ligamente, urmează să revină și ea pe teren în curând. Ne iubim mult, avem aceleași gânduri, suntem la distanță, dar profităm de fiecare ocazie să ne vedem. Chiar dacă suntem la mare distanță, ne încurajăm unul pe altul și asta ne întărește legătura. Nu e ușoară viața unui sportiv cum poate se vede din afară, cere sacrificii multe. Poate pe viitor vom fi mai aproape unul de celălalt sau vom juca în același oraș, important e să fie bine pentru amândoi” a mai spus atacantul sârb pentru Ora de Sibiu.

Bianca Visic a mai jucat la Corona Brașov, „U” Cluj Napoca și Octeville Sur Mer (Franța).

ștefan visic a marcat la debut pentru csc șelimbăr. ”vreau să răsplătesc încrederea clubului în mine”

 

 

Ultima oră

Comentariul meu