sibiancă dată dispărută de soț. nimeni nu mai știe nimic de simona de o lună. „a lăsat acasă 5 copii care întreabă de ea”
Sursa: Facebook/Profil Public

Un bărbat din satul sibian Cașolț își caută soția. Simona a dispărut de acasă în urmă cu lună. „A plecat de la lucru și a lăsat în urmă cinci copii. Mă întreabă zilnic de ea și nu știu ce să le zic”, a spus soțul femeii. 

Dispărută de o lună de acasă

Simona Ionela Valendorfean a plecat de acasă în 3 februarie, iar de atunci nimeni nu mai știe nimic de ea. Soțul ei spune că aceasta a mers la locul de muncă, iar la terminarea programului nu a mai revenit acasă. El a luat legătura cu părinții, prietenele și colegii de muncă ai femeii, dar nimeni nu știe unde se află. 

„Soția mea a plecat în 3 februarie de la locul de muncă și nu știe nimeni nimic de ea. A plecat cu toți banii, cu salariul, și nu mai răspunde la telefon. Și-a abandonat cei 5 copii care mă întreabă zilnic de ea și eu nu știu ce să le zic. Nu a dat niciun semn de atunci, nu a întrebat de copii. Ei mă întreabă dacă mama e bine. Eu ce să le zic? Nu am ce răspuns să le dau. Fetița cea mică are 6 ani, iar cea mare are 13 ani. Au nevoie de mama lor. Am luat legătura cu părinții ei, cu colegele ei, dar nu a vorbit nimeni cu ea. Autoritățile mi-au zis că o caută”, a declarat Valentin Valendorfean, soțul femeii. 

Femeia a fugit și în trecut: „Nu vreau nimic de la ea, doar să știe copiii unde e”

Bărbatul spune că își face griji pentru cei cinci copii care au nevoie de mama lor. Aceștia nu au mai vorbit cu ea de când a dispărut. Omul ia în calcul inclusiv posibilitatea ca femeia să fie sechestrată. „Putea să se pună la masă cu mine, să îmi spună că vrea să plece. Sunt de 15 ani cu ea, suntem căsătoriți. De ce și-a abandonat cei cinci copii? Cum poți ca mamă să faci așa ceva? Eu nu vreau împăcare, din contră, o să merg în judecată, dar să știe copiii ăștia unde e, unde a fugit și cu cine. Și-a închis telefonul, pe WhatsApp nu răspunde, nici pe Facebook. Ori e plecată cu cineva, ori e sechestrată. Treaba e suspectă fiindcă nici măcar părinții ei nu știu nimic de ea. Eu nu am bătut-o, nu am bruscat-o, nu i-am făcut nimic”, a mai spus bărbatul. 

Simona a dispărut și în trecut de acasă. În luna mai a anului trecut, plecarea ei a fost semnalată și la poliție. Autoritățile au căutat-o, iar la câteva zile distanță, ea a rupt tăcerea, spunând că nu vrea să revină la domiciliu. Femeia a explicat inclusiv care au fost motivele pentru care a fugit de la domiciliu. 

Citește și: Femeia dată dispărută de soț spune de ce a fugit de acasă: „Prefer pușcăria decât să stau cu tine”

„Data trecută când a plecat s-a întors singură acasă. A fost plecată cu alt bărbat, iar eu am iertat-o de dragul copiilor. Dar așa ceva nu se mai poate, și-a ales un drum greșit în viața asta. Părinții ei i-au spus că nu e bine ce face, i-au spus să se întoarcă acasă pentru copii. Am zis să continuăm relația, nu știu cine ar fi putut să accepte așa ceva. Dar de dragul copiilor, să le ofer un viitor, am iertat-o. Una dintre fetițe cântă la violoncel, are bursă de merit, un băiat cântă la acordeon, le-am construit un viitor. De o lună de zile mă ajută mama cu copiii, mă descurc cum pot, dar au nevoie de mama lor. Eu nu vreau să îmi ajungă copiii la stat din cauza ei”, a declarat soțul femeii. 

Bărbatul spune că a luat legătura cu poliția pentru a-și găsi soția. El spune că, atunci când va reveni la domiciliu, este hotărât să divorțeze. „Vreau să știu că e bine pentru copii, să fie ei liniștiți, dar eu merg în judecată cu ea”, a încheiat acesta. 

Ultima oră

Comentariul meu