fc hermannstadt mai speră la play-off dacă bate sâmbătă pe oțelul. măldărășanu: ”dacă vom fi în play-out, vrem locurile 7-8”

FC Hermannstadt mai speră la play-off în Superliga doar dacă câștigă sâmbătă, de la ora 17.00, la Sibiu, cu Oțelul Galați, în penultima etapă a sezonului regular. 

Eșecul cu Dinamo a coborât pe FC Hermannstadt la un punct distanță de zona play-off, astfel că sibienii trebuie să câștige ambele jocuri rămase din sezonul regular, acasă cu Oțelul și în deplasare cu CFR, pentru a rămâne cu șanse la Top 6. Chiar și așa, trebuie să aștepte ca ocupanta locului 6, U Cluj să se împiedice.

YouTube video

Sibienii au reușit doar o victorie în ultimele cinci runde, un 1-0 acasă, cu FCU 1948 Craiova. Sâmbătă, 2 martie, de la ora 17.00, trupa lui Măldărășanu are o partidă grea acasă cu Oțelul Galați, care este pe locul 11, cu 33 de puncte. În tur, a fost 1-1 la Galați, oțelarii egalând pe final din penalty. 

FC Hermannstadt are un traseu foarte bun acasă, în fața propriilor suporteri ei reușind 27 de puncte. Singurul eșec acasă este un 0-1 cu Farul, chiar în prima etapă. În schimb, oțelarii sunt echipa cu cele mai multe remize din elită, bifând nu mai puțin de 15 egaluri în 28 de meciuri. 

Descoperă cea mai bună ofertă de pariuri la Superbet!

Antrenorul sibienilor, Marius Măldărășanu cere echipei sale multă determinare. ”Le spun mereu băieților că trebuie să marcăm goluri, acum nu am ce să le mai spun, că au dat-o în poartă și a fost scoasă. Nu mă pitesc în spatele arbitrajului, dar au fost mute greșeli, nu îmi amintesc un meci în care VAR să dea pentru noi o decizie la limită. Cu Oțelul este extrem de greu, Galați este o echipă reactivă, care aleargă 95 de minute. Chiar dacă nu au o construcție elaborată, ei pe dinamică au jucători cu calitate și au ocazii multe, asta înseamnă că va trebui să fim foarte bine pregătiți fizic. Dacă vrem să ne iasă meciul cu Oțelul, va trebui să ne mișcăm foarte mult, chiar dacă jucăm la 4 zile, asta orice jucător își dorește. Aștept atitudine, determinare, să credem până în ultima secundă” a spus Măldărășanu pentru paginile oficiale ale clubului. 

Descoperă cea mai bună ofertă de pariuri la Superbet!

Dacă vor juca în play-out, sibienii vor ataca câștigarea acestuia. ”Dacă va fi să fim în play-off va fi bine, dacă nu, ne vom impune un obiectiv locurile 7,8. Mai sunt 6 puncte, le putem lua, dar depindem și de alte meciuri” a spus Marius Măldărășanu. 

Fundașul central Ionuț Stoica este singurul absent la FC Hermannstadt, după ce a suferit o entorsă la genunchi.

Echipă probabilă: Căbuz – Butean, Bejan, Găman, Opruț – Balaure, Sota, Murgia, Ianis Stoica – Neguț (G. Iancu), Paraschiv.

 

 

 

 

 

Ultima oră

Comentariul meu