alina cașolțan, fondatoarea uneia dintre cele mai de succes afaceri din sibiu, vine la „podcastu’ lui pope” (video)

Alina Cașolțan, fondatoarea uneia dintre cele mai de succes afaceri din Sibiu în ultimii ani, povestește pașii care au dus-o către succes într-un nou episod al podcastului realizat de Dragoș Popescu.

YouTube video

Tânără și ambițioasă, Alina a construit unul dintre cele mai frumoase brand-uri de haine pentru femei din Sibiu. „Din pură pasiune a pornit totul, cu o foarte mare frică de necunoscut. Nu aveam frica de eșec, ci frica de a vedea ceilalți că nu reușesc”, a povestit Alina Cașolțan.

Alina explică într-un dialog sincer, cum a ajuns NAGUN să fie un brand de succes atât la Sibiu cât și pe plan național și dezvăluie cum viața ei s-a schimbat radical în ultimii ani, atât profesional cât și în plan personal. Parcursul carierei tinerei a fost unul neobișnuit, a încercat mai multe domenii precum stomatologia sau ingineria, însă, cu toate acestea, Alina a ales să își urmeze adevărata pasiune, cea de a crea obiecte vestimentare.

Urmăriți povestea de viață a Alinei Cașolțan, fondatoarea brand-ului NAGUN, vineri, 1 martie, la „Podcastu’ lui Pope” pe Ora de Sibiu și pe www.oradesibiu.ro. 

 

 

Ultima oră

Comentariul meu