teribiliști urcați pe o mașină în mers, pe prelungirea mihai viteazu în zona de la troiță (video)

Mai multe persoane au fost surprinse în timp ce se aflau pe plafonul unei mașini aflate în mers, miercuri noaptea, pe Prelungirea Mihai Viteazu, în apropiere de troița din Șelimbăr.

În imaginile transmise pe adresa redacției de către un cititor Ora de Sibiu se poate vedea cum doi tineri au ieșit pe geamurile din spate ale unui autoturism, după care un altul se afla în tins pe plafon. Imaginile au fost surprinse miercuri seara, pe Prelungirea Mihai Viteazu, în apropiere de troița din Șelimbăr.

Doi tineri ieșiți pe ferestrele mașinii și un altul întins pe plafonul acesteia au fost surprinși de un alt șofer miercuri noaptea, în jurul orei 23.30, o zonă foarte apreciată și de tinerii teribiliști care fac drifturi sau se întrec „în cai putere”. În filarea surprinsă, se observă că la momentul în care șoferul ia curba, unul dintre tinerii ieșiți pe fereastra din spate a mașinii îl prinde de umăr pe băiatul de pe capotă pentru a nu cădea.

Nu este pentru prima dată când tineri „cocoțați” pe mașini sunt surprinși în trafic, în Sibiu. În urmă cu doi ani au fost filmați în timp ce se cocoțau pe o mașină aflată în mers, chiar în zona centrală a Sibiului. (DETALII AICI)

Citește și: Drifturi încheiate cu o bătaie în zona Troiței din Șelimbăr. Poliția îi caută pe cei implicați (video) 

Ultima oră

Comentariul meu