la shopping city sibiu, primăvara aduce evenimente și experiențe inedite pentru părinți și copii

În luna martie, Shopping City Sibiu își întâmpină clienții cu o serie de evenimente și activități speciale pentru o experiență deosebită pentru întreaga familie: oferirea de mărțișoare, ateliere creative pentru copii și premii noi în SPOT.

În zilele de 1 și 8 martie, între orele 18:00 și 20:00, jucătorii echipei locale de fotbal CSC 1599 Șelimbăr se vor afla în centrul comercial și vor oferi tuturor doamnelor și domnișoarelor mărțișoare, respectiv flori, în semn de apreciere.

Shopping City Sibiu promovează practicarea sportului în familie și își încurajează clienții să susțină echipa locală de fotbal a Șelimbărului în meciul cu CS Mioveni în cadrul Campionatului Ligii a doua ce va avea loc duminică, 3 martie, la ora 12:00, pe Stadionul Municipal Sibiu.la shopping city sibiu, primăvara aduce evenimente și experiențe inedite pentru părinți și copii

Clienții care fac cumpărături și scanează bonurile fiscale în aplicație primesc puncte cadou. Punctele obținute pot fi schimbate în această perioadă și în bilete la meci, disponibile în catalogul cu premii SPOT până în ziua meciului inclusiv, la valoarea de 500 de puncte. În plus, pentru a exprima recunoștința față de sprijinul necondiționat și dedicarea în creșterea viitoarei generații de suporteri, copiilor sub 18 ani li se ofertă acces gratuit în Tribuna 2 – Family Zone, obligatoriu însoțiți de un adult plătitor de bilet.

Cadouri speciale la Târgul de Dragobete și Mărțișor

Până pe 3 martie, între orele 10:00 și 22:00, clienții sunt invitați să descopere cele mai frumoase mărțișoare realizate de către artizanii locali la Târgul de Dragobete și Mărțișor,  în zona magazinelor Humanic, Dr. Max și Smyk.la shopping city sibiu, primăvara aduce evenimente și experiențe inedite pentru părinți și copii

Ateliere distractive pentru copii

Shopping City Sibiu continuă și în luna martie seria evenimentelor creative și invită copiii să intre în universul artei în fiecare duminică, între orele 17:00 și 20:00, în zona food-court.

Pe 3 martie, cei mici sunt invitați să participe la atelierul creativ „Mărțișoare inimioare”, unde vor descoperi arta confecționării mărțișoarelor unicat.

În continuare, pe 10 martie, copiii sunt așteptați să decoreze „Biscuiți dulci” pentru mămici. În acest eveniment, cei mici vor avea oportunitatea să-și exprime talentele artistice și să-și răsfețe mamele prin decorarea unor biscuiți delicioși. Mai mult, copiii care participă la trei ateliere consecutive vor primi carduri cadou în valoare de 30 de lei, care pot fi folosite în zona food-court. Voucherele pot fi ridicate de către părinți de la Info Point, după prezentarea „Jurnalului Atelierelor Creative” cu trei ateliere ștampilate de către organizatori.

Atelierele sunt o modalitate excelentă de a dezvolta creativitatea și abilitățile manuale ale copiilor într-un mod distractiv și interactiv. Intrarea la ateliere este gratuită.

Mai multe informații despre programul atelierelor distractive pentru copii și regulamentul campaniei „Jurnalul Atelierelor Creative” pot fi descoperite pe site: https://shoppingcitysibiu.ro/evenimente/ateliere-de-creatie-la-shopping-city-sibiu.

Petrece începutul de primăvară alături de #ShoppingCitySibiu!

Ultima oră

Comentariul meu