bărbatul lovit de o mașină la hula bradului a murit după o lună la ati

Bărbatul în vârstă de 61 de ani lovit de o mașină, în luna ianuarie, pe DN1 la Hula Bradului a decedat. Omul a stat internat mai bine de o lună pe secția ATI a Spitalului Clinic Județean de Urgență (SCJU) Sibiu.

Accidentul a avut loc în 23 ianuarie în zona Hula Bradului. Omul a fost lovit de o mașină în timp ce traversa drumul național. În cursul nopții de 28 februarie, el a decedat. „Pacientul în vârstă de 61 de ani survenit în urma accidentului din data de 23 ianuarie 2024, de pe Hula Bradului, a decedat în cursul nopții de 28 spre 29 februarie, după ce a fost internat peste o lună la Anestezie și Terapie Intensivă”, a precizat Cristina Bălău, purtătorul de cuvânt al SCJU Sibiu.

Potrivit acesteia, bărbatul avea fracturi multiple și mai multe răni pentru care a fost nevoie de intervenții chirurgicale. De asemenea, a suferit un accident vascular cerebral posttraumatic, în urma căruia medicii nu au mai putut deconecta pacientul de la aparatul de ventilație mecanică.

Din păcate, în ciuda tuturor eforturilor medicilor, pacientul a intrat în insuficiență multiplă de organe, fiindu-i pronunțat în cele din urmă decesul.

Ultima oră

Comentariul meu