moment de reculegere în toată țara în memoria polițistului local mort în urma accidentului de la cisnădie

Polițiștii locali din toată țara vor păstra un moment de reculegere, joi, de la ora 14:00, în memoria agentului Radu Trihenea decedat în urma accidentului de la Cisnădie. 

Sindicatul Național „Meridian” anunță că joi, de la ora 14:00, toți polițiștii locali din România vor păstra un moment de reculegere în memoria colegului lor decedat, de la Poliția Locală Cisnădie, pe nume Radu Trihenea. Bărbatul, în vârstă de doar 38 de ani, a fost lovit cu mașina în timp ce dirija traficul. El a fost dus de urgență la spital, dar a murit la două săptămâni de la internare. 

„Din păcate decesul acestuia se înscrie într-un șir mai mulg de astfel de evenimente nefericite (ultimul petrecut la Poliția Locală Pitești), care s-au abătut asupra acestei categorii profesionale. Astfel polițiștii locali au fost și sunt supuși în continuare agresivității unor indivizi certați cu legea, situații care în final, din păcate, duc și la astfel de situații tragice”, au transmis reprezentanții sindicatului. 

Potrivit sindicaliștilor, angajații unităților de Poliție Locală au nevoie să fie mai bine protejați și trebuie să beneficieze de drepturile prevăzute prin lege pentru ei. 

Citește și: A murit polițistul lovit de o mașină în Cisnădie. Bărbatul a făcut trei stopuri cardiace

Ultima oră

Comentariul meu