ipj sibiu vrea să închirieze o sală de fitness unde să se antreneze polițiștii. trebuie să fie în zona centrală și să aibă aparatură modernă

Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Sibiu caută să închirieze o sală de fitness în zona centrală a orașului de pe Cibin unde să se antreneze polițiștii. 

Polițiștii din Sibiu vor avea un spațiu unde să se poată antrena. IPJ Sibiu intenționează să închirieze o sală de fitness. Potrivit caietului de sarcini, suprafața utilă totală a sălii va trebui să fie de minim 150 metri pătrați și să dispună de minim două zone de lucru, una pentru antrenament cardio/fitness și alta pentru lupte. O altă condiție menționată de IPJ este aceea ca imobilul în care se află sala de sport să fie situat într-o zonă centrală, accesul făcându-se facil și să se afle în apropierea a cel puțin unei linii de transport în comun. 

„Imobilul trebuie să fie dotat cu următoarele utilități, dotări și finisaje: sistem propriu de încălzire, rețea de alimentare cu apă, rețea de alimentare cu energie electrică, instalație sanitară, rețea de canalizare menajeră, climatizare și ventilație, sistem audio ambiental, sistem de supraveghere video zonă de acces și în zonele de lucru, dozatoare de hârtie și dezinfectant pentru igiena aparatelor amplasate în zonele de lucru, dozatoare cu dezinfectant pentru uz uman, finisajele interioare să se prezinte într-o stare bună și îngrijită”, se mai arată în caietul de sarcini. 

Imobilul va trebui să prezinte următoarele facilități: zonă de fitness, zonă de greutăți libere, zonă de cardio, zonă de antrenamente pentru lupte la sol, zonă de stretching, vestiare separate fete/băieți cu dușuri cu apă caldă și grup social. Sala de fitness trebuie să dispună de aparatură modernă, să fie complet utilată și mobilată, în perfectă stare de funcționare. De asemenea, trebui să dispună de dotări complete cu echipamente de fitness și cardio. Imobilul închiriat va trebui să dețină inclusiv un spațiu de lucru liber în care să poată fi desfășurate ședințe de autoapărare sub coordonarea unui instructor, la care să poată participa 10-12 cursanți și care, la cerere, să poată fi pusă la dispoziția polițiștilor minim două zile pe săptămână, pentru un interval de minim 2 ore, în regim de exclusivitate, în intervalul orar 09:00-16:00. 

Poliția vrea să închirieze sala de fitness pentru un an întreg, cu posibilitatea de prelungire a contractului printr-un act adițional. Valoarea estimată a contractului este de 10.084,03 lei, iar câștigătorul va fi ales în funcție de cel mai scăzut preț. 

Ultima oră

Comentariul meu