căpitanul lui fc hermannstadt, ionuț stoica ratează finalul de sezon regulat. este suspect de entorsă la genunchi

Accidentat la genunchi în jocul de marți, din Capitală, cu Dinamo București, căpitanul lui FC Hermannstadt, Ionuț Stoica va rata următoarele jocuri ale sibienilor. 

Fundașul sibienilor, Ionuț Stoica (36 ani) a suferit o leziune la genunchi în prima repriză a jocului de marți, de pe Stadionul Arcul de Triumf, scor 1-0 pentru Dinamo.

Căpitanul lui FC Hermannstadt a resimțit dureri la genunchi în prima repriză, a fost înlocuit și va efectua zilele viitoare un RMN, pentru aflarea diagnosticului exact. La prima vedere pare fi vorba de o entorsă la genunchi, care îl va ține pe jucător pe tușă câteva săptămâni, urmând să rateze ultimele jocuri ale sibienilor din sezonul regular, cele cu Oțelul (2 martie) și deplasarea cu CFR Cluj (9 martie).

În cantonamentul din iarnă din Antalya, Ionuț a suferit o ruptură musculară la gambă și s-a tratat la clinica Marijanei Kovacevic din Belgrad, așa cum Ora de Sibiu a scris atunci.

Fundașul central joacă la FC Hermannstadt din vara lui 2017 și a ajuns la șase ani și jumătate petrecuți la trupa din Sibiu, fiind cel mai vechi jucător din lot. Inițial a mai jucat la FC Oltchim, Damila Măciuca, CSM Râmnicu Vâlcea și CS Mioveni.

căpitanul lui fc hermannstadt, ionuț stoica ratează finalul de sezon regulat. este suspect de entorsă la genunchi

 

Ultima oră

Comentariul meu