s-au reluat lucrările pe strada viitorului. când vor fi gata (foto)

Muncitorii s-au întors pe șantierul de pe strada Viitorului din Sibiu. Lucrările ar trebui să fie finalizate la începutul acestei veri. 

s-au reluat lucrările pe strada viitorului. când vor fi gata (foto)

Vremea bună le-a permis muncitorilor să se reîntoarcă pe șantierul străzii Viitorului. Lucrările au fost reluate marți, 27 februarie. Potrivit informațiilor transmise de municipalitate, aceștia continuă lucrările la rețelele de apă și canalizare, precum și cele la canalizarea pluvială. De asemenea, constructorul Geiger Transilvania SRL va lucra la amenajarea noii rețele de iluminat public. Ulterior se vor amenaja carosabilul și trotuarele. Conform contractului, lucrările pe această stradă au ca termen de finalizare luna iunie.  

s-au reluat lucrările pe strada viitorului. când vor fi gata (foto) s-au reluat lucrările pe strada viitorului. când vor fi gata (foto)

Vă reamintim că prin aceste lucrări se va optimiza legătura dintre cartierele Gușterița, Reșița și centrul orașului, prin lărgirea carosabilului în zona podului CFR și prin coborârea nivelului drumului în această zonă, soluție care va elimina interdicția de tranzit pentru autovehiculele cu o înălțime mai mare. De asemenea, mobilitatea pietonală va fi îmbunătățită, prin amenajarea de trotuare în zonele în care lățimea disponibilă nu permitea înainte crearea lor.

Ultima oră

Comentariul meu