restaurantul și spațiile de cazare de la palatul brukenthal din avrig, redeschise. protecția consumatorului: „au fost remediate deficiențele”

Restaurantul și spațiile de cazare de la Palatul Brukenthal din Avrig au fost redeschise după ce au fost remediate neregulile depistate de comisarii ANPC. Inițial, Protecția Consumatorului a propus ca restaurantul și anumite unități de cazare din cadrul Palatului Brukenthal să fie închise pe o perioadă de maxim 6 luni, până la remedierea neregulilor.

Palatul Brukenthal s-a redeschis luni, după ce ANPC l-a închis după ce au descoperit mai multe lucruri neconforme, printre care mobilier deteriorat, lipsă saltea protecție, fire de păr și pete pe saltele și pe cearșaf precum și lipsa mesajului Pro Natura, produse expirate și pereți exfoliați în bucătărie. Cu toate acestea, neregulile au fost rezolvate până luni, când comisarii de la Protecția Consumatorului au decis să redeschidă restaurantul.

„În urma acțiunii de control, care a fost urmarea a unei sesizări, patru comisari de la Sibiu, împreună cu  comisarul șef pe regiune, s-a deplasat la acea locație și s-au constatat deficiențele sesizate de către consumator și în urma extinderii controlului s-a dispus închiderea până la rezolvarea neregulilor, până la 6 luni. Între timp, ieri s-a deplasat o echipă de comisari de la Sibiu pentru constatarea remedierii deficiențelor și s-a reluat activitatea”, a spus Amalia Cindrea, șeful Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorului Sibiu.

Citește și: Restaurantul și spațiile de cazare de la Palatul Brukenthal din Avrig, închise temporar de ANPC. Amenzi de 140.000 de lei pentru neregulile găsite (foto)

Ultima oră

Comentariul meu