raul opruț, în echipa ideală a etapei 27 din superliga. a fost coautor la golul sibienilor cu fcu craiova

Liga Profesionistă de Fotbal a anunțat la finalul etapei a 27-a a Superligii României, cel mai bun unsprezece al rundei, în care s-a regăsit și Raul Opruț de la FC Hermannstadt.

Specialiștii Ligii Profesioniste de Fotbal au desemnat echipa ideală a etapei a 27-a din Superliga, iar fundașul stânga Raul Opruț a fost inclus în aceasta. Opruț a fost coautor la unicul gol al meciului FC Hermannstadt – FCU Craiova, în care a centrat perfect în minutul 88 pentru reușita portughezului Ruben Fonseca.

”Raul Opruţ (FC Hermannstadt) – A oferit pasa decisivă la singurul gol din meciul cu FC U Craiova 1948, în urma căruia FC Hermannstadt a rămas în lupta pentru un loc în Top 6” se arată pe siteul oficial al Ligii Profesioniste de Fotbal.

Deţinătorii drepturilor tv pentru Superliga și Liga Profesionistă de Fotbal desemnează la finalul fiecărui meci cel mai bun jucător, dar și echipa ideală a fiecărei etape.

După ce a jucat foarte puțin în prima parte a sezonului la Kortrijk (Belgia), Raul Opruț începe să redevină la Sibiu jucătorul cu evoluții constant bune care a ajuns anul trecut la națională.

 

Ultima oră

Comentariul meu