Măldărășanu pune tunurile pe arbitraje după eșecul cu Dinamo. ”La VAR, orice fază la limită este judecată pentru adversari”

După eșecul de marți de pe Stadionul Arcul de Triumf, 0-1 cu Dinamo, antrenorul Marius Măldărășanu a scos în evidență faza din minutul 41, când mingea șutată din șase metri de Ianis Stoica a depășit linia porții gazdelor.

Măldărășanu crede că orice fază la limită este judecată de arbitri la VAR în favoarea adversarilor lui FC Hermannstadt, pentru că Sibiul este în insolvență.  Tehnicianul spune că și-a avertizat jucătorii că vor avea parte de arbitraje ostile.

”Noi suntem în insolvență, eu le-am spus jucătorilor că trebuie să fim perfecți, tot ce e la limită nu ne va da nouă, asta e situația. Poate a fost sau nu gol valabil, dar noi trebuie să fim perfecți. La noi la VAR, orice fază la limită a fost pentru adversar, la Galați am avut fault în faza premergătoare s-a dat penalty, la Voluntari nu ne dă penalty la Balaure, le dă lor în minutul 98…. Readucând în vedere ce s-a întâmplat acum câteva etape, istoricul unor meciuri vizavi de VAR mă face să cred că orice va fi la limită va fi pentru adversari. Eu nu am vorbit cu arbitrii, pentru că vreau să rămân concentrat pe ce am de pregătit. Mai sunt șase puncte puse în joc. Ne vom bate până în ultima etapă”, a spus Marius Măldărășanu, la flash-interviu.

Tehnicianul spune că jucătorii săi nu au luat deciziile potrivite în fața porții lui Dinamo. ”Ne-a bătut fotbalul, o singură greșeală am făcut. Am avut ocazii, multe situații. Nu pot spune că am tratat cu superficialitate, dar deciziile au fost greșite. Greșim, luăm gol, și asta a făcut diferența. Noi am încercat să punem presiune, Dinamo s-a apărat, dar greșeala din prima repriză a făcut diferența”, a mai declarat Măldărășanu.

Ultima oră

Comentariul meu

Publică