fc hermannstadt pierde cu dinamo, iar calificarea în play-off devine dificilă. gol valabil anulat sibienilor (video)

FC Hermannstadt a pierdut marți în deplasare, 0-1 cu Dinamo București, în etapa 28 din Superliga și și-a redus mult șansele la play-off.

Trupa de pe Cibin nu are forță în acest sezon în deplasări, în care a câștigat un singur meci, cel de la Iași. Sibienii au început în forță meciul de pe Arcul de Triumf și au ratat primele ocazii la poarta lui Golubovic! Cea mai mare a fost a lui Ianis Stoica în minutul 20, când a tras din unghi, balonul este deviat de un fundaș al gazdelor și trece puțin pe lângă poartă

YouTube video

Căpitanul ardelenilor, Ionuț Stoica se accidentează și părăsește terenul, în locul său intră Bejan. Ocaziile sibienilor se răzbună în minutul 25 și Dinamo deschide scorul prin Gonzalo Gregorio, care este lansat în careu de Pavlicic și înscrie cu un șut plasat.

FC Hermannstadt are reacție și în minutul 40, Balaure pasează în fața porții, reluarea lui Ianis Stoica este scoasă după linia porții de un fundaș al gazdelor, dar tușierul arată eronat ofsaid. Faza nu este deloc analizată la VAR, pentru ca ofsaidul să fie anulat. Pe reluările tv se vede însă clar cum mingea a revenit de la un jucător dinamovist, iar golul sibienilor trebuia să fie validat. Reluarea atacantului adus de la U Cluj din câțiva metri a fost însă modestă.

fc hermannstadt pierde cu dinamo, iar calificarea în play-off devine dificilă. gol valabil anulat sibienilor (video)

Imediat după acea fază controversată, Gabi Iancu putea egala cu capul la centrarea lui Găman, dar portarul Golubovic a salvat miraculos.

Forcingul oaspeților din finalul reprizei nu a continuat și în partea secundă, când trupa lui Măldărășanu nu a mai fost deloc periculoasă. Mino Sota trage periculos în minutul 63, de puțin pe lângă poartă. Măldărășanu forțează din minutul 66 și pe teren apar Fonseca și Ngoma. Dinamo putea da lovitura decisivă prin Patriche, dar Căbuz a scos lovitura de cap a fundașului gazdelor. Deși au dominat, ardelenii nu au avut ocazii reale și Dinamo s-a impus cu 1-0.

Sibienii ar fi fost cu un pas în play-off dacă ar fi câștigat cu Dinamo, însă așa și-au redus mult șansele și sunt și la mâna altor rezultate. Echipa lui Măldărășanu rămâne pe 6, dar poate coborî în afara locurilor de play-off până la finalul etapei, putând fi devansată de UTA, Petrolul, U Cluj și Sepsi.

Cu 37 de puncte din 28 de jocuri, FC Hermannstadt mai are de jucat acasă cu Oțelul și în deplasare cu CFR Cluj.

FC Hermannstadt: Căbuz – Butean, Ionuț Stoica (Bejan 23), Găman, Opruț – Balaure (Ngoma 67), Sota, Murgia, Ianis Stoica (Jipa 83)  – Paraschiv (Neguț 83), G. Iancu (Fonseca 67).

fc hermannstadt pierde cu dinamo, iar calificarea în play-off devine dificilă. gol valabil anulat sibienilor (video)

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. apeleaza iar dinamo la vechile naravuri ,desigur si arbitrii pun umarul . nerusinati ca intotdeauna !