dani coman, după ce lui fc hermannstadt nu i s-a acordat un gol valabil cu dinamo: ”cei de la cca să analizeze atent faza” (video)

Președintele lui FC Hermannstadt, Dani Coman a criticat pentru prima dată în acest sezon arbitrajul, după ce sibienilor nu le-a fost acordat un gol valabil în minutul 40, la scorul de 1-0 pentru Dinamo. 

În minutul 41, dinamovistul Velkovski a degajat o minge în colegul său Moura, balonul a sărit la Balaure, care a trimis-o în fața porții. Ianis Stoica a șutat, Răzvan Patriche a respins, însă mingea depășise linia porții. Arbitrul Iulian Călin a fluierat pentru ofsaid, după semnalizarea asistentului Ferencz Tunyogi. De la VAR, Marian Barbu (Făgăraș) și Stelian Slabu (Brașov) nu au intervenit pentru a corecta erorile lui Călin și Tunyogi. Dinamo s-a impus cu 1-0 și Sibiul are șanse mici la play-off.

YouTube video

Conducătorul sibienilor, Dani Coman a tras un semnal de alarmă și crede că unii arbitri nu sunt pregătiți. ”Din ce am văzut din imagini a fost gol valabil, mai departe să ne spună cei de la VAR, ofsaid nu avea cum să fie, că fost pasă de la adversar. Cred că această fază trebuie analizată mult mai atent de către cei de la Comisia Centrală de Arbitri, pentru că am pierdut trei puncte care ne puteau duce în play-off. Trag un semnal de alarmă, suntem o echipă din provincie, care am crescut frumos și ar trebui să fie mai atenți cu noi. Dacă nu suntem ca  ceilalți și să țipăm în fiecare zi la televizor, să nu ne-o ia ca pe o slăbiciune, că nu suntem slabi! Pe termen lung, nu au nimic de câștigat cei care țipă zilnic la televizor, poate doar pe termen scurt” a tunat Dani Coman la flash-interviurile de la Digi Sport.

Coman speră ca erorile de arbitraj să dispară sezonul viitor. ”VAR-ul ajută, dar arbitrii nu sunt foarte pregătiți, sunt convins că din campionatul viitor nu vom mai avea probleme, cel puțin nu vor mai fi așa de multe. Îl cunosc pe Iulian Călin, îi place foarte mult arbitrajul, e o pasiune pentru el, o face foarte bine, cu toții mai greșim.”

”Depindem doar de noi”

Președintele lui FC Hermannstadt speră în continuare la play-off.  ”Șanse sunt, depindem doar de noi, dacă vom lua punctele pe care le mai avem din cele 2 jocuri, cred că vom fi în play-off, dacă nu, înseamnă că nu merităm. Echipa Sibiului a fost dezavantajată, nu fac un capăt de țară, că am ajuns noi să depindem de cele trei puncte, avem și noi erorile noastre. Dar, când ești foarte aproape și îți anulează un gol așa cum a fost cu Dinamo, parcă e prea mult.”

Sibienii mai au de jucat acasă cu Oțelul și în deplasare cu CFR Cluj și mai pot spera la play-off doar cu șase puncte.

Ultima oră

Comentariul meu