csc 1599 șelimbăr va juca pe municipalul din sibiu meciul cu cs mioveni. s-au pus în vânzare biletele

Calificată deja în play-off-ul Ligii 2, CSC 1599 Șelimbăr va juca pe Stadionul Municipal din Sibiu următorul joc pe teren propriu, cel cu CS Mioveni, care este programat duminică, 3 martie, de la ora 12.00.

CSC 1599 Șelimbăr a primit acceptul de la Primăria Sibiu pentru a juca pe 3 martie partida din etapa 17 a Ligii 2, cu CS Mioveni. Astfel, clubul șelimbărean a pus la vânzare online aici biletele pentru meciul cu argeșenii.

Prețul unui tichet la Tribuna 2 este de 20 lei, iar pentru accesul la Tribuna VIP costul este de 100 lei. Biletele vor fi disponibile și la casieria Stadionului Municipal, duminică, începând cu ora 10.00.

Copiii cu vârsta de până la 18 ani au acces gratuit la Tribuna 2 la acest joc, dacă sunt însoțiți de un plătitor de bilet.
”Pentru că suntem recunoscători pentru sprijinul vostru necondiționat și pentru eforturile pe care le depuneți în fiecare zi pentru a crește viitoarele generații de suporteri, vrem să vă răsplătim pentru susținerea voastră, așadar copiii până în 18 ani au accesul gratuit în Tribuna 2 – Family Zone, în limita locurilor disponibile împreună cu un însoțitor plătitor de bilet. Tot ce trebuie sa faci, este să selectezi locul plătitor, iar apoi vei putea selecta locurile gratuite pentru copii dumneavoastră” este postarea dată publicității de clubul CSC 1599 Șelimbăr.

”Călăreții roșii” sunt lideri în Liga 2 și sunt calificați matematic în play-off, cu trei etape înaintea finalului sezonului regular.  ”Un grup fantastic obține cea mai importantă performanță a unei echipe din istoria sportivă a Șelimbărului” a anunțat directorul clubului,  Cornel Stănilă.

Echipa pregătită de Claudiu Niculescu a mai jucat în acest sezon pe Stadionul Municipal un singur joc, cel cu CSM Reșița, scor 2-2. Celelalte șase partide de pe teren propriu s-au jucat pe Stadionul Măgura din Cisnădie.

În funcție de programul echipei de Liga 1 FC Hermannstadt, CSC 1599 Șelimbăr așteaptă să vadă dacă va putea juca pe noua arenă din Sibiu ultimul meci din sezonul regular, cu Chindia Târgoviște și jocurile din play-off.

 

 

 

 

Ultima oră

Comentariul meu