s-au pus în vânzare biletele pentru meciul sibiului cu oțelul. prețuri de la 20 de lei

FC Hermannstadt a pus în vânzare online biletele pentru meciul de pe teren propriu cu Oțelul Galați, meci programat sâmbătă, 2 martie, de la ora 17.00.

Partida FC Hermannstadt – Oțelul Galați se va disputa sâmbătă, 2 martie, de la ora 17.00 și va conta pentru etapa a 29-a a Superligii. Pentru echipa lui Măldărășanu, acesta va fi ultimul joc pe teren propriu din sezonul regular.

Prețul biletelor pentru meciul cu Oțelul este unul obișnuit pentru acest sezon, 20 lei la peluză, 40 lei la Tribuna 2 și 50 lei la Tribuna 1 și tichetele pot fi accesate aici. 

Copiii sub 6 ani au intrarea gratuită, dar nu au loc alocat, așa că este recomandat să stea în brațele părinților sau însoțitorului.

Pentru persoanele cu dizabilități care au depus deja documentele, este suficient să reconfirme prezența la meci pe adresa de e-mail ticketing@fchermannstadt.ro .

La această partidă vor fi puse în vânzare bilete pentru elevi și studenți cu reducere de 50% la Peluza Nord a Stadionului Municipal Sibiu. Astfel, la casa de bilete vor fi disponibile bilete pentru elevi și studenți, care se vor elibera în baza carnetului de elev sau student vizat pe anul în curs. Adulții care însoțesc minorii pot achiziționa bilete la prețul de 20 lei lângă minorul însoțit. Biletul va fi verificat cu documentele în baza cărora au fost achiziționate la punctele de acces.

Biletele se vor vinde și la casieria de la Stadionul Municipal, începând de joi, 29 februarie.

PROGRAM CASIERIA STADIONULUI MUNICIPAL SIBIU:

– joi, 29 februarie, între 12.00 – 18.00
– vineri, 1 martie, între 12.00 – 18.00
– sâmbătă, 2 martie între 12.00 – 17.30

 

Ultima oră

Comentariul meu