Hoți prinși în acțiune de o patrulă de la Poliția Locală. Dădeau o lovitură într-o locuință de pe strada Anton Pann
Credit: Dumitru Dragos

Datorită intervenției prompte a unei patrule a Poliției Locale Sibiu, un furt din locuință a fost prevenit în weekend-ul trecut. În noaptea de vineri spre sâmbătă, în jurul orei 0.00, un apel la 112 a sesizat prezența a două persoane care au sărit gardul unei locuințe pe strada Anton Pann.

Imediat alertată, o patrulă a Poliției Locale s-a deplasat la adresa indicată. Acolo, agenții au identificat o femeie care aștepta în colțul străzii. Aceasta a fost legitimată, iar ulterior, împreună cu ea, polițiștii s-au îndreptat spre locuința vizată.

CITEȘTE ȘTIREA: Hoț prins în flagrant în timp ce dădea o lovitură într-o casă din Sibiu

La sosirea lor, un bărbat a sărit gardul înapoi în stradă, iar un al doilea a sărit de pe geamul casei în curtea acesteia. Ambii indivizi, cu vârste de 16 ani și respectiv 27 de ani, au fost imobilizați de polițiștii locali și predați unui echipaj al Inspectoratului Județean de Poliție. Femeia a fost identificată ca fiind complicele celor doi bărbați.

Intervenția rapidă a echipei de la Poliția Locală Sibiu a contribuit la evitarea unui prejudiciu material semnificativ și a demonstrat eficiența colaborării dintre diversele forțe de ordine din municipiu.

Ultima oră

Comentariul meu