fotbalist sibian decedat la 40 de ani. bozdo ioan a pierdut lupta cu cancerul 
Sursa: Facebook

Ioan Ilie Bozdoghină, tânărul în vârstă de 40 de ani pentru care comunitatea sibiană s-a mobilizat în ultimele luni pentru a-l ajuta să plece la tratament în Germania, s-a stins din viață. Sibianul a pierdut lupta cu cancerul. 

Bozdo a aflat că are cancer în vara anului trecut, iar de atunci viața lui s-a schimbat radical. A trebuit să renunțe la fotbal și la echipa lui de suflet, ACS Păltiniș Rășinari, acolo unde activa, pentru a-și putea consuma toată energia de la o clinică la alta în speranța că va primi tratamentul atât de necesar pentru a se vindeca. 

În luna decembrie a anului trecut, comunitatea sibiană s-a mobilizat masiv pentru a strânge banii necesari, iar sibianul să poată pleca în Germania la tratament. Din nefericire, soarta a fost mult prea dură cu el. În cursul zilei de luni, reprezentanții ACS Păltiniș Rășinari au dat trista veste. „Ai luptat așa cum o făceai și pe terenul de fotbal. Ne-am rugat pentru tine și am sperat că o să te vedem din nou lângă noi. Ai pierdut, dar pentru noi o să rămâi veșnic un CAMPION. Drum lin spre cer, Bozdo Ioan”, a fost mesajul transmis pe rețelele de socializare. 

fotbalist sibian decedat la 40 de ani. bozdo ioan a pierdut lupta cu cancerul 

O mulțime de oameni își iau rămas bun de la tânărul sibian, care le-a fost un prieten loial și un camarad de nădejde. „Este dureros să pierzi o ființă dragă. Am sperat, ne-am rugat pentru însănătoșirea lui, dar moartea a fost mai puternică și ni l-a smuls dintre noi. Dumnezeu să te odihnească în împărăția Sa, prieten drag”, „A luptat din răsputeri cu suferința, a luptat și a pierdut. A lăsat în urma lui un gol imens. Singurul loc de unde nu îl poate lua nimeni, este inima noastră, unde va rămâne veșnic. Odihnește-te în pace, fratele meu”, „Dumnezeu să te odihnească în pace, bunul meu prieten. Mult prea repede ai plecat și prea tânăr ai plecat. Numai când am vorbit cu tine și ai zis că ești pe drumul cel bun, că te simți bine”, sunt câteva dintre mesajele transmise pe rețelele de socializare. 

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu