dj 106 g între miercurea sibiului – gusu, intră într-o nouă etapă. investiția este de aproape 75 milioane lei

Proiectul de modernizare a drumului județean Miercurea Sibiului-Gusu, DJ 106G, a trecut în etapa următoare. Consiliul Județean Sibiu a depus memoriul de prezentare a proiectului de modernizare pentru primirea avizului de construcție, din partea Agenției Naționale pentru Protecția Mediului. Următorul pas  este demararea procedurii de achiziție a lucrărilor de execuție.

Tronsonul vizat cuprinde secțiunea dintre intersecția cu DN1 și intersecția cu DJ 107B, traversând localitățile Miercurea Sibiului, Apoldu de Jos, Ludos și Gusu, finanțarea pentru lucrările de execuție fiind asigurată din fonduri guvernamentale, prin Programul Național de Investiții ”Anghel Saligny”, fiind alocați pentru acest obiectiv 74.455.440,48 lei, TVA inclus.

Lucrările de modernizare ar putea începe în prima parte a acestui an, pornind din Dealul Bogatului, în apropiere de Gusu.
‘‘Zona noastră este bună, și am înțeles că vor începe din Dealul Bogatului’’, a specificat pentru Ora de Sibiu Ioan Troancă, primarul localității Miercurea Sibiului.

Ultima oră

Comentariul meu