sebastian stan, actorul român ajuns celebru la hollywood, a câștigat ursul de argint la berlin: „pentru un băiețel din românia, este foarte important”

Actorul Sebastian Stan, devenit faimos la Hollywood, a câștigat Ursul de Argint la Festivalul de Film de la Berlin pentru cel mai bun rol principal într-un film. 

Acesta a fost primul trofeu european câștigat de Sebastian Stan, el numărându-se și printre producătorii filmului „A Different Man”. 

Sebastian Stan a devenit cunoscut la Hollywood cu rolul Bucky, din seria filmelor cu supereroi Marvel, notează stirileprotv.ro. La Berlin a venit, însă, cu o comedie neagră, în care joacă rolul unui actor aspirant care suferă de neurofibromatoză, o boală care îi deformează chipul. În urma unui tratament miraculos, își recapătă trăsăturile, dar viața lui se duce de râpă.

„Sunt foarte bucuros și onorat să primesc acest prestigios premiu. Este primul meu festival european și, pentru un băiețel din România, este foarte important pentru mine. Așa că vă mulțumesc”, a spus actorul.

La gala de sâmbătă seara, Ursul de Argint pentru cel mai bun rol secundar a fost adjudecat de actrița Emily Watson, pentru rolul din „Small Things Like These”, un film despre abuzurile care se petrec într-un orășel irlandez.

Ultima oră

Comentariul meu