studentă din sibiu, nominalizată la gala națională de excelență în asistență socială. maria are nevoie de voturile sibienilor

O studentă din Sibiu, șefă de promoție, implicată în multe proiecte de voluntariat, are nevoie de voturile sibienilor pentru a câștiga un titlu important la Gala Națională a Excelenței în Asistență Socială. 

Anual, Colegiul Național al Asistenților Sociali din România organizează Gala Națională a Excelenței în Asistență Socială, pentru a premia excelența pusă în slujba comunităților, familiilor, grupurilor vulnerabile, sprijinului uman și societății în ansamblul ei.

Maria este șefa de promoție (2023) de la Specializarea Asistență Socială, Facultatea de Științe Socio-Umane, din cadrul Universității „Lucian Blaga” din Sibiu, în prezent masterandă a aceleași facultăți și specializări. Este printre cele mai implicate studente în proiectele de voluntariat din domeniul asistenței sociale, fiind responsabilă, competitivă și ambițioasă. Recent, Maria a fost nominalizată pentru câștigarea titlului de cel mai bun asistent social debutant în cadrul Galei Naționale de Excelență în Asistență Socială. 

Pentru a putea câștiga acest premiu, are nevoie de voturile sibienilor. O puteți vota aici, ŞCHIOPOTĂ LĂCRĂMIOARA-MARIA / județ Sibiu: https://cnasr.ro/gala/vot-online-inregistrare?galaprize_id=10. 

Pentru ca voturile să fie valide, este necesară  îndeplinirea tuturor pașilor prezentați în cadrul linkului. După introducerea emailului și selectarea numelui, votul trebuie confirmat și de pe adresa de email, unde CNASR trimite un mesaj de confirmare! 

Perioada de votare este 19 februarie 2024, ora 10.00 – 26 februarie 2024, ora 00.00. Votul online contează 25% din rezultatul final.

Ultima oră

Comentariul meu