la shopping city sibiu, dragobetele aduce cadouri deosebite, surprize pentru copii și premii dulci în spot

Shopping City Sibiu sărbătorește dragostea românește prin organizarea unui târg de cadouri speciale de Dragobete, activități creative pentru copii și premii pentru clienți în aplicația SPOT.

În perioada 24 februarie – 3 martie, între orele 10:00 – 22:00, vizitatorii centrului comercial sunt invitați să se fotografieze împreună cu persoana iubită lângă decorul instagramabil cu inimioare și să descopere cele mai frumoase cadouri la Târgul de Dragobete. Aici vor găsi o gamă variată de bijuterii lucrate manual, aranjamente florale, decorațiuni și dulciuri. Toate produsele sunt realizate cu pasiune de către artizanii prezenți în zona magazinelor Humanic, Dr. Max și Smyk. 

la shopping city sibiu, dragobetele aduce cadouri deosebite, surprize pentru copii și premii dulci în spot

Activități cu surprize pentru copii

Sâmbătă, 24 februarie, între orele 14:00 – 18:00, cei mici sunt invitați să se distreze la Silent Party. Copiii vor avea parte de o experiență unică și distractivă, plină de momente de voie bună, într-un format inedit. Petrecerea va avea loc lângă Info Point, la intrarea principală. 

Programul evenimentului este următorul:

14:0017:00 – Spectacol de pantomină în care copiii vor intra în pielea personajelor preferate și vor mima scene amuzante.

17:0018:00 – Spectacol de teatru pentru copii: „Scufița Roșie”.

Spectacolul de teatru pentru copii „Scufița Roșie” prezintă povestea unei fetițe curajoase și a întâlnirii ei cu lupul în pădure. Într-o scenografie plină de farmec, personajele îndrăgite din poveste, precum Scufița Roșie, bunica și lupul, prind viață sub ochii micilor spectatori. Acest spectacol nu doar îi distrează pe cei mici, ci îi învață și despre valori importante precum curajul și încrederea.

Duminică, 25 februarie, copiii vor avea ocazia să participe la atelierul creativ „Omuleți de Dragobete”, în care vor construi mici omuleți de Dragobete, îmbinând distracția cu valorile tradiționale românești.

Premii dulci pentru noii membri în SPOT

Până pe 29 februarie, clienții centrului comercial care își descarcă aplicația SPOT, selectează Shopping City Sibiu ca locație preferată pentru cumpărături și prezintă dovada la Info Point, vor fi recompensați cu un cadou dulce de bun venit: o ciocolată Heidi cu mesaj personalizat „dulce ca tine”. Premiile se acordă în limita stocului disponibil, între orele 10:00 – 21:30. 


Ultima oră

Comentariul meu