Doi falși electricieni au păcălit un sibian. Poliția i-a reținut pentru 24 de ore

Doi bărbați din județul Mureș au fost reținuți de polițiștii sibieni după ce ar fi înșelat un sibian de 57 de ani, pretinzându-se angajați ai unei societăți de electricitate.

”În fapt, cei doi bărbați sunt bănuiți că, la data de 19 octombrie 2023, în jurul orei 10.00, prezentându-se drept angajați ai unei societăți de electricitate, sub pretextul că doresc să verifice instalația de contorizare a consumului de energie electrică, l-ar fi convins pe un sibian în vârstă de 57 de ani să le permită accesul în locuință. Astfel, în timp ce unul dintre bărbați ar fi verificat instalația în cauză, celălalt ar fi forțat ușa care asigura accesul spre una dintre încăperile subsolului, fără a sustrage bunuri sau bani. La final, pentru presupusa reparație a contorului electric, așa-zișii angajați i-ar fi perceput în mod nejustificat persoanei vătămate suma de 350 de lei, fără a-i emite vreun document în acest sens.

În baza probatoriului administrat în cauză, polițiștii sibieni de investigații criminale au luat măsura reținerii celor doi bănuiți pentru 24 de ore, urmând a fi prezentați unității de parchet competente în vederea aplicării unei măsuri prevenitve.” a declarat Elena Walter, purtător de cuvânt al Poliției Sibiu.

Cercetările sunt continuate la nivelul Poliției Municipiului Sibiu, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu.



Ultima oră

Comentariul meu